Logo-youngadults-site

Media aandacht voor young adult-uitgeverij

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

schrijven_onlineDe nieuwe young adult uitgeverij krijgt al een beetje media aandacht. Zo werd er een mooi bericht geschreven op Schrijvenonline.org, een website met veel boekennieuws, tips, schrijfblogs, een forum en waar je een verzameling aan schrijfwedstrijden kunt vinden. Onze mooie Valentijnschrijfwedstrijd staat hier ook tussen.

Hieronder een deel van het persbericht dat op hun site staat:

Sinds deze week is young-adults.nl, een website over alles dat met young adult boeken en films te maken heeft, ook actief als uitgeverij. In samenwerking met het self publishing platform mijnbestseller.nl levert young-adults.nl voortaan diensten aan schrijvers om hun boeken via dit platform op de markt te brengen.
Iedere young adult schrijver kan bij de uitgeverij van young adults.nl terecht om geheel gratis zijn of haar boek te publiceren. Hoewel je als schrijver wel geholpen zal worden bij het schrijven, zal het verhaal niet op klassieke wijze worden geredigeerd. Wel word je bij elke stap in het uitgeefproces begeleid en biedt de uitgeverij enkele promotiemogelijkheden. Bovendien is 50% van de winst voor de schrijver.
Schrijvers kunnen direct beginnen met publiceren na het aanmaken van een account. Je krijgt een persoonlijke pagina waarop je de vordering van jouw boeken, website en profiel kunt weergeven en een overzicht van de financiën van al gepubliceerde boeken bij de uitgeverij kunt bekijken. Nadat jouw boek is gepubliceerd, biedt de uitgeverij enkele promotiemogelijkheden zoals persoonlijke visitekaartjes, persberichten en social network widgets.

De rest kun je lezen op Schrijvernonline.org.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.