Logo-youngadults-site

Vlinder

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

vlinderTitel: Vlinder
Auteur: Geert de Kockere

ISBN: 9789022326886

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Laurens Peeters is student Industriële Wetenschappen. Hij is ervan overtuigd dat hij het voor zijn vijfentwintigste zal maken en dat niemand hem nog zal vergeten. Hij zweert een dure eed en laat in zijn oor een piercing zetten. Maar kort na elkaar wordt hij door vier meisjes op een vernederende wijze afgewezen. Dat doet iets in hem kantelen. Iets wat wellicht al de hele tijd aanwezig was, maar waarvan hij zich nu pas ten volle bewust wordt. Dat kantelmoment wijzigt grondig zijn leven en hemzelf. Of is het haarzelf? En wat stuurt zijn beslissingen? Is het zijn geaardheid zelf of eerder de drang om zich te wreken op alle vrouwen, met terugwerkende kracht tot aan de allereerste, Eva?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.