Logo-youngadults-site

Nieuwe young adult-uitgeverij!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

logo_kleinVandaag 21 november 2011 breidt young-adults.nl zich uit, namelijk met een young adult-uitgeverij. Voortaan kunnen schrijvers heel gemakkelijk hun young adult uitgeven via dit platform. young-adults.nl werkt hierbij samen met mijnbestseller.nl, een self publishing platform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze zijn boek uit te geven.

Interessant voor de schrijver
Het nieuwe young adult-uitgeefplatform ondersteunt de schrijver bij het schrijven, opmaken en publiceren van zijn young adult. Daarnaast biedt het uitgeefplatform een scala aan promotiemogelijkheden. Ook betrekt het uitgeefplatform de schrijver nadrukkelijk bij het verkoopsucces: 50% van de winst is voor de schrijver.

Young adult label
Naast het feit dat schrijvers hun eigen young adult kunnen uitgeven, zal Natasja Storm, oprichter van young-adults.nl, actief op zoek gaan naar schrijvers. “Ik hoop door het organiseren van schrijfwedstrijden nieuw talent te ontdekken. Vooral voor beginnende schrijvers is het moeilijk om hun manuscript bij een uitgeverij onder te brengen. Er worden veel goede boeken uit het buitenland gehaald, waardoor de drempel hoger komt te liggen. Schrijvers die met hun boek een wedstrijd winnen kunnen een mooie promotie campagne verwachten op onze site die elke maand in populariteit stijgt. Daarnaast zal ik de young adults waar ik persoonlijk veel in zie extra promoten. Deze boeken krijgen dan ook het young-adults.nl logo op de achterkant.”

Wedstrijden
Momenteel is young-adults.nl al begonnen met een Valentijn schrijfwedstrijd, waarbij de tien beste verhalen worden gebundeld en uitgegeven. In 2012 komen daar nog een aantal wedstrijden bij, waaronder een young-adults.nl thrillerwedstrijd.

Interesse?
De nieuwe young adult-uitgeverij kun je bezoeken via http://young-adults.mijnbestseller.nl.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Nieuwe young adult-uitgeverij!

  1. @Nicole, je kan gewoon meedoen hoor! Iedereen kan meedoen, alleen de personages in het verhaal moeten een bepaalde leeftijd hebben 🙂

  2. Wauw!! Wat een geweldig initiatief! Ik droom er zelf over om een young-adult te gaan schrijen dus wellicht is dit een extra motivatie!
    Ik hoop dat er volgend ook schrijfwedstrijden komen voor een bredere leeftijdsklasse, ik ben zelf namelijk 26 haha…

  3. Echt heel leuk! Proficiat Natasja. En heel veel succes gewenst.

  4. Echt super leuk! Ik hoop dat het een mega groot succes wordt!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.