Logo-youngadults-site

Casting nieuws over Stephenie Meyer’s The Host

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

saoirse_ronan_actressHet begint ergens op te lijken. Een aantal acteurs is toegevoegd aan de cast van de boekverfilming van The Host. De 2008 bestseller van Stephenie Meyer is onder de Nederlandse fans beter bekend als Zielen.

Het was al bekend dat Saoirse Ronan de hoofdrol van Melanie/Wanda zal vertolken. Je kent Saoirse misschien wel van de boekverfilming The Lovely Bones. Nu zijn ook de mannelijke hoofdrollen voor de personages Jared en  Ian bekend.

De rol van Ian zal gespeeld worden door Jake Abel. Eerder was hij al met Saoirse te zien in The Lovely Bones en speelde hij Adam, de halfbroer van Sam en Dean Winchester in Supernatural. En de rol van Jared zal worden gespeeld door Max Irons. Een nog vrijwel onbekende acteur, maar wellicht ken je hem van Red Riding Hood. Ook had hij een klein rolletje in de film Dorian Gray met Ben Barnes in de hoofdrol.

Wat vind je van dit nieuws? Ben jij blij met de keuze van de acteurs?

max_irons 090206jake-abel1
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Casting nieuws over Stephenie Meyer’s The Host

  1. Ik vind ze ook allemaal te jong, maar het zijn uitstekende acteurs en het uiterlijk past er opzich wel bij. Ik ben heel erg benieuwd!

  2. Vind ze veel te jong. Melanie had wat mij betreft gespeelt mogen worden door milla jovovich van resident evil. En de mannen hadden ook wel wat meer volwassen gemogen.

  3. Ik vind hem geen Ian 🙁

  4. Ian zag ik ook echt heeel anders voor me! Net als Jenny veel stoerder

  5. Hm, ik heb geen idee. Ik moet bekennen dat ik The Host ongeveer een half jaar na release heb aangeschaft, maar nog nooit heb gelezen. Wel ooit eens in begonnen, maar het is nogal zware stof dus ik wilde wachten tot een moment waarop ik zin heb een zwaarmoedig iets te lezen. Aangezien ik nu weet dat dit verfilmd wordt, hoop ik vooral dat het beter wordt verfilmd dan de films van Twilight. Gaandeweg worden ze wat beter, maar als je kijkt naar de rollen die worden vertolkt door de acteurs en zo… Tsja, het is nog niet eens per se dat het slecht geacteerd is. Het is gewoon lelijk vormgegeven. Ik had het graag anders willen doen, want in mijn ogen is Twilight nogal een… belangrijk deel van mij. Ik zou niet willen dat het omlaag werd gehaald door iets afschuwelijks als die films. Natuurlijk – ik kijk ze gewoon als fan. In de bioscoop zelfs het liefst. De laatste twee films dan ook. Je mist er niets aan als je het niet doet wanneer je de boeken toch al hebt gelezen zoals ik. Maar toch kan ik het niet laten. Voor mijn gevoel is het wel zo. Al is het dan slecht verfilmd, ik moet er gewoon heen. Maar dat is niet omdat het concept zo spectaculair is vormgegeven.

  6. EIgenlijk nee… ik bedoel IK moest gecast worden

  7. Iedereen is te jong. Maar afgezien daarvan denk ik dat Saoirse Ronan wel goed gecast is. Ik zag Ian echt heeeeeeel anders voor me. Veel stoerder en groter. Max Irons ken ik alleen van Red Riding Hood en daar vond ik hem een beetje een softie dus ik ben benieuwd hoe hij het doet als Jared

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.