Logo-youngadults-site

The House of Night naar het grote scherm

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

het-huis-van-de-nacht-verkozenEr staat weer een young adult verfilming in de planning. Van Het huis van de Nacht van P.C. Cast en Kristin Cast liggen de filmrechten nu in handen van Samuel Hadida’s Davis Films, welke verantwoordelijk is voor films als Resident Evil, Silent Hill, The Imaginarium of Doctor Parnassus en vele andere.

Samuel Hadida liet het volgende weten in de aankonding op P.C. Casts blog:

“We are thrilled to bring P.C.’s and Kristin’s stunning series of books to worldwide film audiences. They have created a world of adolescent growth against a backdrop of supernatural suspense that resonates around the world with young readers immersed in Twilight and Harry Potter. House of Night connects on a profound level — what growing up means today”

P.C. Cast liet in de aankondiging weten dat zij er vrij zeker van is dat Davis Films mooie films zal maken en zich vasthoudt aan de wereld van House of Night. Samuel is namelijk erg geïnteresseerd in de kijk van de fans, om hierachter te komen zullen zij een forum opzetten, zodat iedereen ideeën kan post en kan laten weten wat zij in de film willen zien. Verder willen zij graag dat er gefilmd wordt in Tulsa, naja zoveel als mogelijk. Daarnaast zal de cast bestaan uit zowel bekend als onbekend talent.
Omdat de film nog steeds in ontwikkeling is, is er geen release datum beschikbaar.

Wie zouden jullie graag in de rol van Zoey Redbird zien? Of welke acteur of actrice moet absoluut in deze verfilming meedoen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

25 gedachten over “The House of Night naar het grote scherm

 1. wat dacht je van emma Robertsen of Jennifer Lawrence voor zoey?

 2. xlivvy je hebt gelijk ik ben eigelijk ook wel benieuwd wie nefret gaat spelen 🙂

 3. Ik ben benieuwd wie er Nefret gaat spelen! 😀

 4. Ik zie Cariba Heine wel als Stevie Rae, ik vind dat wel bij haar passen.
  Ik ben het wel met de rest eens Zoey moet een cherokee uiterlijk hebben
  😉

 5. Zeker geen Phoebe Tonkin of Nina Dobrev..
  Ik geef Jessi wel gelijk, Zoey zou echt het cherokee uiterlijk moeten hebben! Net zoals oma redbird..
  Ik zou haar uiterlijk ook laten evolueren, in het begin nog heel gewoontjes en zelfs wat saai maar naarmate zij zelfzekerder wordt en haar krachten leert beheersen zou ik haar laten openbloeien 😀

 6. Ik zou geen bekende acteurs nemen voor zo’n grote reeks. Liever een paar nieuwe gezichten in de filmwereld 😉

 7. Alsjeblieft geen Nina Dobrev! Kan haar in the Vampire Diaries al bijna niet meer uitstaan

 8. theblacksheep ja je hebt eigelijk ook wel gelijk en jessi jij ook en over johnny depp geschproken is ook waar maar tog bedankt voor jullie reactie’s 😉

 9. ik ben echt aan het twijfelen voor wie Zoey moet spelen. want als ze he goed willen doe moet ze wel dat cherokee uiterlijk hebben anders past het gewoon niet. en Berry12 ik vind johnny depp wat te oud voor loren. loren ziet eruit als iemand van rond de 30 en jonnhy is er al bina 50. en voor de rest zou ik nit kat graham als shaunnee willen zien want shaunnee is echt iemnd die er goed uit wilien en graag gaat shoppen terwil kat graham een beeje stoer is. maar voor de rest zag hter goed uit

 10. @Berry 12; Dat vind ik echt een super cast! 😀 Alleen voor Zoey is Nina Dobrev idd ook wel goed.. maar Phoebe Tonkin is ook goed.. :s

 11. zoey :nina dobrev

 12. heey ik ben berry12 en ik heb de hele cast net geschreven kijken of jullie het goed vinden:-)

  erin : kristin cavallari
  shaunee : katerina graham
  stevie rae : britt robertson
  aphrodite : jullianne hough
  heath : kellan lutz
  damien : cody christian
  erik : adam gregory
  zoey : phoebe tonik
  james : william moseley
  jack : sterling knight
  neferet : melina clarke
  lenobia : olivia wilde
  draak : erik winter
  loren : johnny depp
  oma redbird : helen mirren

  goed laat een reactie achter 🙂

 13. OMGG ik ben echt supper blij 😉 dat het word verfilmd ik kijk wel vaak op internet of ze het al hebben gemaakt maar jammer genoeg niet en jessi je hebt gelijk kristen stewart is echt sirieus voor zoey en ik ben ook mee eens met amber phoebe tonik past wel bij zoey en britt robertson is goed voor stevie rea en ik vind hayden panettiere goed bij aphrodite passen maar ik hoop dat ze het gouw filmen ik kan niet wachten 😀 😉

 14. nou Pierrot, ik vind kristen stewart te slecht acteren voor zoe, kristen kijkt altijd zo emotieloos, en zoe is iemand die voor iedereen klaar staat en alles doet zodat iedereen veilig is, maar idd meryl streep zou een goede Oma Redbird zijn

 15. oma Redbird zou persoonlijk meryl streep of Julie andrews moeten zijn die zijn geweldig voor oma te spelen en om zoey te spelen zou ik zeggen Ann hathaway of Kirsten steward ;-);-);-)

 16. ik zou Ian Sommerhalder ook graag zien in deze serie maar loren gaat dood in het boek en dan gun ik ian niet hij is te lekker. maar voor de rest vraag ik me af wie Oma Redbird zou spelen want zij is echt cool.

 17. [b]omg, ik ben zo blij dat het verfilmd word maar volgens mij hebben ze alang actuers gekozen kijk maar op youtube,….

  xxx

 18. @Ilsepils Is het niet een beetje raar dat zoey blond haar heeft want overal wordt gezegd dat zo zo mooi zwart haar heeft maarja ik ben er wel over eens dat Ian sommerhalder een zeer goede acteur zal zijn voor loren blake. Ik zie Erik wel een beetje aan voor Robert Pattinson maar dat zal wel door mijn obsessies komen voor twilight, H2O, The vampire diaries en the hunger games xD

 19. @ Amber: Ik vind je tweede optie het beste. =) Die derde lijkt me er echt te oud voor. xD Bovendien zie ik Zoey toch echt als iemand met blond haar. xD

 20. Zoey –> Phoebe Tonkin, Britt Robertson, Jennifer Lawrence

 21. OhMyGoddes het wordt VERFILMD!! 😉 YAY
  ik hooop zooo dat het heel erg op het boek gaat lijken.
  Wel ben ik benieuwd , als er verder verfilmd wordt, wie Rephaim ((l)) gaat spelen of Kalona….
  maar dat gaat nog lang op zich laten wachten, jammer
  en ik ben het ees met @Sandra, Phoebe Tonkin lijkt mij ook een geschikte actrice die Zoey zou kunnen spelen. Ik zou alleen niet willen dat de standaard bekende acteurs het zouden doen, behalve als ze echt zouden kunnen acteren en zich kunnen inleven in de personages. Anders verandert mijn beeld van de boeken en dat wil ik ECHT niet!!!

  xxx

 22. Loren Blake lijkt me goede personage voor Ian sommerhalder.

  Zoey lijkt me juist weer goede personage voor . Phoebe Tonkin

  En ga zo maar door …

 23. Volgens mij is het nog niet bekend hoeveel films er gaan komen. Misschien dat ze eerst het succes van de eerste film afwachten? Maar er moeten toch minstens wel 4 films komen als ze alle boeken voor de films willen gaan gebruiken

 24. Wie de personages mogen vertolken, moet je echt niet aan mij vragen. Op zo’n vraag zou ik nooit of te nimmer antwoord kunnen geven. Echter vind ik het wel te gek dat het verfilmd wordt, al ben ik dan wel heel anders dat het beeld wat ik nu heb van deze GEWELDIGE serie dan veranderd. Hmm, let’s hope not.

  Trouwens, komt er één film of komen er meerdere? Het zou nogal onmogelijk zijn als je alle delen in één gaat stoppen. En om nou maar een bepaald deel van de serie te gebruiken zou ik super lame vinden. Het gaat juist om het geheel! =D

 25. Ik kan nooit zo goed iemand verzinnen die een personage goed zou kunnen spelen in de verfilming als ik het boek lees. Ik moet eerst suggestie’s van anderen horen en dan pas kan ik zeggen: Ja die moet het worden! Of juist niet.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.