Logo-youngadults-site

Eerste officiele trailer The Hunger Games

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

hunger_games-posterDe eerste officiële trailer van The Hunger Games staat sinds kort online. The Hunger Games is de verfilming van het eerste deel in de geweldige trilogie van Suzanne Collins.

Het verhaal
In de nabije toekomst wordt Noord-Amerika geteisterd door droogte, brand en oorlog. Het wordt nu Panem genoemd, een land verdeeld in de ‘Hoofdstad’ en twaalf regio’s. Elk jaar worden twee jonge deelnemers van elk district uitgeloot met het doel om in een competitie de andere deelnemers uit te schakelen. Het volk wordt gedwongen om deze ‘wedstrijden’ te kijken. Voor vermaak, maar ook ter intimidatie van de onderworpen districten. Katniss neemt vrijwillig de plaats in van haar zusje in, die geselecteerd was om deel te nemen. Peeta, een man zonder enige gevechtsvaardigheden, zal haar vergezellen. Samen moeten ze het opnemen tegen veel sterkere en beter getrainde deelnemers…

De cast
Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Wes Bentley, Elizabeth Banks, Dayo Okeniyi, Amandla Stenberg, Jack Quaid, Leven Rambin, Willow Shields, Paula Malcomson, Ian Nelson, Kalia Prescott, Ethan Jamieson, Tara Macken, Chris Mark, Jacqueline Emerson, Ashton Moio, Kara Petersen, Sam Ly, Leigha Hancock, Samuel Tan, Mackenzie Lintz, Imanol Yepez-Frias, Annie Thurman, Stanley Tucci, Woody Harrelson, Latarsha Rose, Brooke Bundy, Lenny Kravitz, Toby Jones, Amber Chaney, Kimiko Gelman, Nelson Ascencio en Donald Sutherland.
Gary Ross heeft de regie in handen.

Het eerste deel verschijnt 29 maart 2012 in de Nederlandse bioscoop. Het vervolg The Hunger Games: Catching Fire staat gepland voor november 2013.

Wat vind je van de trailer? Kan jij net als ik niet wachten tot de film in de bioscoop draait?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Eerste officiele trailer The Hunger Games

  1. dat boek is zo geweldig! Ik ga hier echt heen 😉

  2. OMG!! ik moet hem zien! echt een kippenvel trailer:o

  3. IK +GA HEM ZIEN ik zag de trailer de eerste minuut

  4. Ben zo benieuwd hoe de film is geworden! Als hij net zo goed is als het boek moet het wel een megahit worden. Is het al maart? 😉

  5. Anders ik wil! Het schijnt dat die ook in 3D in bios komt… zelf houd ik er niet zo van, want ik zie niet echt een verschil 😛 volgens mij werkt 3D bij mij niet. Maar ik wil de film duidelijk in de bioscoop zien 😀

  6. Hier ga ik echt wel naar toe!!!! 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.