Logo-youngadults-site

Jamie Campbell Bower aanwezig bij Breaking Dawn UK Premiere

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

jamie_campbell_bower-bd

Jawel, de hunk die gaat spelen in Mortal Instruments liep gisteren over de rode loper om bij de premiere van ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1’ te zijn. De premiere was in Westfield Stratford City in Londen.

Bower zag er ontzettend sexy uit in het zwart… probeert hij zo alvast in zijn rol als Schaduwjager te komen? Als het goed is begint het filmen van de boekverfilming ‘City of Bones’ van Cassandra Clare in januari.  Bower zal

 de rol van Schaduwjager Jace Wayland spelen. De rol van Clary wordt gespeeld door Lily Collins.

 

Nu even terug naar Breaking Dawn, want Bower speelt hierin de rol van Caius. Toen gevraagd werd wat hij ervan vindt om naar zijn eigen scenes te kijken, vertelde hij: “Het is alsof ik naar oude familie video’s kijk”.
Als je na Breaking Dawn geen genoeg hebt van Bower en je kunt niet wachten tot je hem kunt zien in Mortal Instrument, dan heb ik een tip voor je. Hij speelt de jonge koning arthur in de serie “Camelot”.  Ik heb het eerste seizoen al gezien, en hij speelt echt onwijs goed!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Jamie Campbell Bower aanwezig bij Breaking Dawn UK Premiere

  1. Ik vond hem al een bekend gezicht hebben! Heeft hij niet ook gespeeld in Oorlogswinter en dan de rol van Jack? Of hoe het hij ook alweer, die Engelse gast die door Michiel wordt geholpen in het bos?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.