Logo-youngadults-site

Held in de Kinderboekenweek: Percy Jackson

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

pj_tien_euroDe Kinderboekenweek 2011 is van start gegaan. Het thema van dit jaar is superhelden. En hoewel young adults geen kinderboekenboeken zijn, wordt er door uitgeverijen wel op in gespeeld. Zo ken je vast wel Percy Jackson!

Langzaam maar zeker verovert Percy de wereld: zowel de klassieke als de moderne. Wereldwijd werden er al meer dan 18 miljoen boeken van de serie verkocht, en in 2012 draait de tweede film in de bioscopen. Houd deze held in de gaten – hij kan elk moment toeslaan!

Onlangs verscheen het vijfde en laatste deel uit de reeks Percy en de Olympiërs: De laatste Olympiër. Daarnaast zijn de vier vorige delen nu extra voordelig geprijsd. De speciale kinderboekenactie loopt van 1 oktober tot en met 31 december: de eerste vier delen uit de serie kosten in die periode slechts € 10! Namelijk, De bliksemdief, De zee van monsters, De vloek van de titaan en De strijd om het labyrint. Als dat geen mooie deal is dan weet ik het ook niet. 

Heb jij de serie van Rick Riordan al gelezen? Laat weten wat je van de serie vindt! Benieuwd naar de serie? Laat het weten…


Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Held in de Kinderboekenweek: Percy Jackson

  1. hmmm, deze boeken moet ik zeker gaan lezen!:D

  2. Ik ben helemaal weg van deze boeken!
    Ze zijn geweldig geschreven!:D

  3. Ik heb de serie gelezen en vond het echt fantastisch. Voornamelijk de manier waarop de Griekse mythologie in het verhaal verwerkt is. Geniaal gewoon!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.