Logo-youngadults-site

Gossip Girl lanceert kledinglijn

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

gossip_girl_kledinglijnGossip Girl-fans zullen vast ontzettend blij zijn met het nieuws dat er binnenkort een kledinglijn wordt gelanceerd, geïnspireerd op hoofdpersonages Serena en Blair.

Gossip Girl is de hitserie uit Amerika over het leven van rijke tieners in New York. Als je een fan van de serie bent, is het je vast niet ontgaan dat mode een belangrijke rol speelt. De personages zien er altijd tot in de puntjes verzorgd uit naar de laatste mode trends. Vooral de outfits van Serena van der Woodsen (Blake Lively) en Blair Waldorf (Leighton Meester) zijn onderwerp van gesprek onder vele fans. Een logische stap is dan ook een kledinglijn geïnspireerd op deze twee populaire dames.

De kledinglijn is een samenwerking tussen Warner Bros. en Romeo & Juliet Couture, zo meldt Daily Mail. Binnen tien dagen zou de kleding in de winkels moeten liggen bij enkele Amerikaanse retailers, waaronder Kitson, Neiman Marcus en Saks Fifth Avenue. De prijzen van de stukken zullen omgerekend tussen de 60 en 150 euro liggen. De eerste collectie bestaat uit t-shirts met prints, plooirokken, feestjurkjes met ruches van transparant zijde en skinny jeans.

Initiatiefneemster Maryellen Zarakas van Warner Bros. Meldt dat Gossip Girl de perfecte muze was:

“De serie biedt een eindeloze voorraad aan inspiratie. Er was geen twijfel over mogelijk of de lijn er moest komen, we waren alleen nog op zoek naar de juiste partner.”

Er wordt nog nagedacht over toekomstplannen voor de kledinglijn, maar zeker is dat hij voor het voorjaar uitgebreid wordt met accessoires en handtassen.

Ben jij als fan van plan om zeker een kledingstuk van deze hitserie aan te schaffen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Gossip Girl lanceert kledinglijn

  1. Wauw!! dat lijkt me echt helemaal te gek! Ik vind de kleding in GG (meestal) helemaal te gek. ( en de serie zelf trouwens ook hoor) Ik zou het graag willen hebben maar als ik 60 euro voor een shirt moet neertellen heb ik het er helaas niet voor over…

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.