Logo-youngadults-site

Gossip Girl-ster Blake Lively van fiets geduwd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

leonardo-dicaprio-blake-livelyVoor wie het nog niet weet. Blake Lively (Gossip Girl) en Leonardo DiCaprio zijn een stelletje. Nu maakten ze laatst een gezellig fietstochtje door het park, maar zelfs hier kan de Titanic-hunk niet ongestoord van genieten.

Drie losgeslagen vrouwelijke fans wilden koste wat kost een handtekening van DiCaprio. Ze duwden in hun jacht de Gossip Girl-ster van haar fiets. Blake belandde languit in het Central Park in New York, terwijl de dolle fans DiCaprio bestormden en ‘we houden van je Leo!’ schreeuwden, schrijft National Enquirer.

De acteur zag dat zijn nieuwe vriendin ver achter was gebleven en het zand van haar outfit veegde. Leo fietste gelijk terug naar de razende Blake. De fans konden fluiten naar de handtekening, en terecht!

Wat vinden jullie ervan dat fans zo ver gaan voor een handtekening? En zijn Blake en Leonardo een leuk stelletje?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.