Logo-youngadults-site

Preview Onsterfelijke liefde

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

onsterfelijke_liefdeCate Tiernan komt met een gloednieuwe bovennatuurlijke serie. Onsterfelijke liefde is het eerste deel in de serie en is sinds deze maand in het Nederlands te verkrijgen. Weet je nog niet zeker of je je aan deze serie wilt vastklampen of ben je gewoon benieuwd naar het eerste hoofdstuk? Lees dan de preview!

Het verhaal
Nastasya heeft zich de afgelopen eeuw alleen maar beziggehouden met feesten en plezier maken. Zonder gevoel of medeleven dwaalt ze over de wereld. Wanneer ze op een dag toekijkt terwijl jaar beste vriend een mens martelt, realiseert ze zich dat er iets aan haar levensstijl moet veranderen. Ze zoekt haar toevlucht bij gelijkgezinden en ontmoet de ongelooflijk sexy Reyn, die onlosmakelijk met Nastasya verbonden blijkt te zijn.

Lees hier de preview van Onsterfelijke liefde van Cate Tiernan. Wat vind je ervan? Belooft het veel goeds? Geef hieronder je mening!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Preview Onsterfelijke liefde

 1. ooh, ik vind het helemaal geweldig! ik kan helaas niks vinden over een vervolg ofzo, dus ben ik best triest, dit is dus mijn soort boek he

 2. Heb het boek juist uit en vond em erg leuk. Het begin van het verhaal is een beetje cliché, maar naarmate het boek vorderde werd het verhaal leuker en spannender. Het verhaal is echt vernieuwend: je wilt echt weten hoe het verder verloopt. Een aanrader voor jongeren die graag over wicca en onsterfelijken lezen. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

 3. Geweldig boek, vind ik.
  Maar soms duurt het lang voor er echt iets ‘interessant’ gebeurd 🙁

 4. Ik heb zowat alle boeken van Tiernan (behalve deel 2 van de Vuurbaken serie niet. G rrrr!) Dit boek wil ik ook zekers gaan lezen!

 5. Ik vind het boek super, heb hem net uit.
  Enig nadeel is wel weer dat je voor deel 2 in het nederlands zeker nog een jaar moet wachten…
  Engelse versie komt 2 januari uit, denk dat ik toch daar voor ga…

 6. het lijkt me een heel leuk boek! 🙂

 7. Ik vond de wicca serie van Cate Tiernan echt super dus dit boek moet ik zeker lezen!

 8. Vond het boek wat moeilijk in te komen maar aan het einde wil je het echt niet meer wegleggen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.