Logo-youngadults-site

Gone – Plaag

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

plaagTitel: Gone – Plaag
Auteur: Michael Grant

ISBN: 9789047509080

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Perdido Beach is al maanden door een ondoordringbare koepel afgesloten van de buitenwereld. Alle kinderen ouder dan vijftien en volwassenen zijn verdwenen. Er dreigt een tekort aan drinkwater en Sam gaat buiten de stad op zoek naar water. Ondertussen breekt er een angstaanjagende griep uit en duiken er dodelijke insecten op. Dan stuurt de Duisternis nog een plaag: een leger van reusachtige kakkerlakken onder leiding van de duivelse Drake, met het doel iedereen in Perdido Beach uit te roeien. Langzamerhand wordt duidelijk dat maar één figuur de plaag kan stoppen: Kleine Pete, het broertje van Astrid. Maar Pete is doodziek. Als het insectenleger steeds dichterbij komt, staat Astrid voor een onmogelijke keuze.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.