Logo-youngadults-site

Never let me go

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Never-Let-Me-Go-DVD-65273Titel: Never let me go
Cast: Andrew Garfield, Carey Mulligan, Charlotte Rampling, Keira Knightley, Sally Hawkins
Regisseur: Mark Romanek

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

Een intens en ontroerend liefdesverhaal, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Kazuo Ishiguro.
Ruth (Keira Knightley), Kathy (Carey Mulligan) en Tommy (Andrew Garfield) brengen hun kindertijd door in een ogenschijnlijk idyllisch Engels internaat. Ze groeien op tot jonge volwassenen en ontdekken dat ze moeten leren leven met de kracht van de liefde die ze voor elkaar voelen terwijl ze zich voorbereiden op de kwellende realiteit die hen te wachten staat.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Never let me go

  1. nee, de film speelt zich voor het grootste deel in het internaat af en wat daarna gebeurt, het is echt een hele zielige film (heb hem gezien) niet voor de gene die niet van bad endings houden.

  2. De tekst is niet bepaald verhullend. Kùch. Wat ik eruit kan opmaken is dat het over twee figuren gaat die verliefd zijn (wat vast inhoud dat er alleen een vijf minuten aan de kindertijd wordt besteed, waarna ze als volwassenen verdergaan in de film). Is dit iets met magische toestanden of juist niet? Trouwens, is er van dit boek ook een Nederlandse versie? Als ik er nou meer over wist, zou ik het misschien lezen. Of misschien ook niet. xD

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.