Logo-youngadults-site

Eerste beelden verfilming The Moth Diaries

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Moth-Diaries-1De eerste beelden van de verfilming van The Moth Diaries, naar de gelijknamige young adult van Rachel Klein, zijn bekend. De young adult werd in 2002 uitgegeven. Afgelopen maand verscheen het boek in de Nederlandse vertaling onder de naam Nachtvlinder. De film wordt geregisseerd door Mary Harron, bekend van de American Psycho uit 2000. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Lily Cole (The Imaginarium of Doctor Parnassus, 2009), Sarah Bolger (The Spiderwick Chronicles, 2008) en Scott Speedman (The Strangers, 2008). Moth-Diaries-6

Moth-Diaries-5

Het verhaal
Op een exclusieve kostschool schrijft een 16-jarig meisje al haar intieme gedachten op in haar dagboek. Ze is geobsedeerd door haar kamergenote, Lucy Blake, maar Lucy sluit vriendschap met een nieuwe klasgenote, Ernessa. Ernessa is een ondoorgrondelijk en gesloten meisje met een buitengewoon blanke huid en een indringende blik. Algauw doen allerlei geruchten over haar de ronde, en er gebeuren vreemde ongelukken op de school. Het eerste slachtoffer is de hond van een lerares, later vindt een medeleerlinge onder mysterieuze omstandigheden de dood.

moth_diaries_3
The Moth Diaries gaat op het Toronto Film Festival in première en zal ook te zien zijn op het filmfestival van Venetië. Wanneer de film in de bioscopen gaat draaien is onbekend.

moth_diaries_1

moth_diaries_2

Mij lijkt het een erg interessante film. Wat vinden jullie van de eerst indruk en het verhaal? Geef hieronder je mening!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Eerste beelden verfilming The Moth Diaries

  1. @ Djeanine, Nee, ik heb het niet gelezen. Ik vond dit nieuws toevallig en kwam erachter dat het over een young adult ging 🙂

  2. Klinkt inderdaad interessant 😉
    Heb het boek nog niet gelezen… jij?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.