Logo-youngadults-site

The Vampire Diaries Season 3 Trailer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

the-vampire-diaries-3-in-bedIedereen is terug van weggeweest. Misschien herken je niet iedereen als zijnde met hun ‘normale’ karakter, want er is heel wat in de hand in Mystic Falls. Het is bloederig, spannend en gevaarlijk. Ja zeker, er staat heel wat te gebeuren in het derde seizoen van The Vampire Diaries, gebaseerd op de boeken van Lisa J. Smith.

Stefan voedt zichzelf oncontroleerbaar met, wel ja, mensenbloed. Hij is gevaarlijk voor iedereen, met name voor Elena. Hoewel Elane het betreurt wat er met Stefan is gebeurd, wil ze hem nog niet opgeven. Tenzij… iemand haar op andere gedachten brengt? Caroline moedigt Elane aan om door te gaan met haar leven. Haar eigen liefdesleven met Tyler loopt op rolletjes, voor zover dat natuurlijk kan in Mystic Falls. Damon blijft dicht in de buurt van Elena. Hij voelt zich schuldig dat Stefan nu een manische vampier is, maar Damon is in ieder geval nu beheerst en probeert Stefan tot bedaren te brengen.

Bekijk hieronder de promo trailer van The Vampire Diaries Season 3 – Whet Your Appetite. Wat vinden je ervan? Sta je net als ik te popelen om het te kijken? 🙂

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “The Vampire Diaries Season 3 Trailer

  1. op welke site kan je The Vampire Diaries kijken? x

  2. Ik denk het wel. Heb namelijk nog geen berichten gehoord dat ze gaan stoppen met de serie na dit seizoen

  3. komt er een seizoen 4?

  4. Ik kijk de afleveringen via een site 😉

  5. @admin ikke wel! ik kan niet wachten tot het ooit een keer op ned tv komt 🙂 zo ben ik altijd up-to-date 😉

  6. hahah ja echt he! Deze hoort ook echt bij het derde seizoen. Ik kan ook echt niet wachten 🙂 @Djeanine en Kelsey. Downloaden jullie ook alles van internet?

  7. sorry dat ik het zeg, maar wat een geile zweterige poster 🙂 ik vind hem te gek! en ik hou van the vampire diaries 😀

  8. Heb er zin in!!!!!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.