Logo-youngadults-site

Eerste karakterposters van Snow White and the Huntsman

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

snowwhite_and_the_huntsman_karakterposter

De eerste karakterposters van Snow White and the Huntsman zijn al op internet verschenen. Op de donkere afbeeldingen zien we de hoofdrolspelers in kostuum. Kristin Stewart ziet er geweldig uit als Snow White, in haar grimmig uitziende harnas. Charlize Theron als de slechte Queen, Sam Claflin als de Prince, en natuurlijk Chris Hemsworth als de Huntsman. Welja, hij heeft zijn hamer voor een bijl verruild, maar dat geeft niets. Hij is nog steeds jammie!

In deze film speelt Kristen Stewart de enige persoon in het land die mooier is dan de duivelse koningin, zij is eropuit haar te vernietigen. Maar wat de koningin niet weet is dat Snow White in de vechtkunst wordt getraind door de man (Chris Hemsworth, bekend van Thor) die gestuurd was haar te vermoorden. Sam Claflin (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) versterkt de cast als knappe prins, betoverd door Snow White’s schoonheid en kracht.

De film is het eerste deel van een trilogie en draait vanaf 7 juni 2012 in de bioscoop. De film wordt geregisseerd door Rupert Sanders.

Wat vinden jullie van de cast en van de posters?Snow-White-and-the-Huntsman-Kristen-Stewart-as-Snow-White

 

Snow-White-and-the-Huntsman-Chris-Hemsworth-as-The-Huntsman

 

Snow-White-and-the-Huntsman-Sam-Claflin-as-The-Prince

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Eerste karakterposters van Snow White and the Huntsman

  1. Oh klinkt heel leuk. maar wat duurt het nog lang voor dat hij dan uitkomt. :’) maar inderdaad wel jammer dat we kristen niet in haar sneeuwwitje jurk zien.

  2. Het lijkt me een leuke film! Kristen lijkt me ook wel geschikt voor die rol.
    Hmm, nu nog een jaartje wachten

  3. klinkt spannend, best wel raar om sneeuwwitje in een harnas te zien 😛

  4. Ja inderdaad, daar ben ik ook wel nieuwsgierig naar. Er komt nog een film van Sneeuwwitje met Lily Collins in de hoofdrol, maar die lijkt mij iets minder boeiend. Deze film ziet er nu al spannend en duister uit 🙂

  5. Coole foto’s!! Hoewel ik ook wel een foto van Kristen in haar Sneeuwitje jurk zou willen zien 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.