Logo-youngadults-site

True Blood – Seizoen 3

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

true_blood_seizoen_3Titel: True Blood – Seizoen 3
Cast: Anna Paquin, Stephen Moyer & Sam Trammell

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

In Bon Temps heeft iedereen iets te verbergen. Maar wanneer er nieuwe bedreigingen ten tonele verschijnen, is niemand in staat die geheimen ook verborgen te houden. Als Sookie merkt dat Bill is ontvoerd, vertrekt ze naar Mississippi en raakt daar verstrikt in een wereld die wordt geregeerd door een troep wrede weerwolven en de machtige vampierkoning Russel Edgington. Haar krachten komen terug en Bill stelt haar vertrouwen herhaaldelijk op de proef. Eric heeft een oude rekening te vereffenen met de Koning; Tara raakt diep in de problemen; Jason valt voor een mysterieuze vrouw; Lafayette kan niet ontkomen aan de liefde, of de demonen; Jessica verscherpt haar vampierskills; en Sam onthult waar hij echt vandaan komt. Dit alles voert ons naar dé onthulling van de serie… Sookie’s ware identiteit.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “True Blood – Seizoen 3

  1. Hele goede serie, naar de boeken, tot nu toe

  2. echt een goede serie! al moet ik zeggen dat ik seizoen 1 echt heel spannend vond met die ene gast en seizoen twee was ook heel goed, af en toe een beetje nasty. nu volgen we weer seizoen 4 waar ook heel wat aan de hand is. alle bovennatuurlijke wezens komen wel een keertje langs 😛

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.