Logo-youngadults-site

Zielsveel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

zielsveelTitel: Zielsveel
Auteur: Marc Legendre

ISBN: 9789022325612

Bestel bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Wat gebeurt er als je ontdekt dat je moeder een dubbelleven leidt? En hoe reageer je als je weet dat je vriendje de zoon is van iemand die je liever niet in je leven wilt? Wat doe je als je merkt dat de zogezegde depressie van je vader een dekmantel is om een ander probleem te verbergen? En bestaat er een manier om de aandacht te trekken van ouders die net doen alsof er niets aan de hand is? Moet je heel ver gaan voor ze je opmerken? En wil je dat wel?

Ik fiets.
Steeds sneller ga ik.
Mijn moeder is in het midden van de straat gestopt.
Dat kan. In deze buurt komt nooit iemand.
Mijn moeder wacht.
Eerst glimlacht ze nog maar even later lees ik de twijfel in haar ogen.
Ik blijf op de pedalen bonken, stuur recht naar de Volvo toe.
Mijn moeder stapt uit, roept zenuwachtig lachend dat ik moet uitkijken.
Op het ogenblik dat ik haar auto vol raak, slaakt ze een gil. Het voorwiel van mijn fiets vouwt dubbel, het stuurwiel slaat opzij, ik smak op de motorkap en rol op de grond. Even wordt het wit voor mijn ogen.
In de verte hoor ik ‘In Rainbows’ van Radiohead.
Dat zou ik geen hemelse gezangen willen noemen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Zielsveel

  1. Klinkt spannend. Ga ik dus echt wel lezen

  2. die quote is echt gaaf, die maakt me heel nieuwsgierig!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.