Logo-youngadults-site

De Sony E-reader Touch Edition

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

E-readers zijn hot op dit moment. Dus ook Sony laat zich weer gelden op de markt met de Sony E-reader Touch Edition (PRS650). Een zeer complete en stijlvolle touchscreen editie die je revolutionair kunt noemen. Het scherm maakt namelijk gebruik van infrarood technologie om nog beter je bewegingen te registreren en om te zetten in handelingen.

Heel veel voordelen

Tijdens het lezen kan je luisteren naar je favoriete muziek en je hebt altijd een woordenboek bij de hand. Deze Sony E-reader is ook ideaal studiemateriaal, want met de aanwezigheid van een aanraakgevoelig scherm kun je nu veel vrijer om gaan met de teksten die op je scherm worden weergegeven. Zo kun je teksten markeren, of aantekeningen maken met je eigen handschrift, waardoor je deze E-reader kunt inzetten als studiehulp. Super handig natuurlijk! Daarnaast heeft de Sony E-reader Touch Edition nog vele andere functionaliteiten:

  • een zoekfunctie, waarmee je binnen teksten naar specifieke woorden kunt zoeken
  • vertaling van woorden van en naar het Engels, Nederlands, Duits, Frans en Spaans
  • mogelijkheden om het contrast- en helderheidsniveau van het scherm aan te passen, zodat je – samen met de verminderde weerspiegeling – altijd een leesbaar oppervlakte voor je neus hebt.

Lees meer over de Sony E-reader Touch Edition op bol.com. Heb jij al ervaringen met een E-reader of wil jij er misschien een gaan aanschaffen? Laat hieronder een reactie achter.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De Sony E-reader Touch Edition

  1. 😉 Een E-reader lijkt mij geweldig, vooral in vakanties als je een hele tas vol boeken mee sjouwt. Ik heb een Sony E-reader mogen uit proberen van mijn plaatselijke bieb en het is een ontzettend fijn apparaat.
    Wat mij nog tegen houdt om er een aan te schaffen, zijn de prijzen van E-boeken. Volgens mijn biej zijn die prijzen nog zo omdat er nog wettelijk niets is geregeld. Als mijn bieb in de toekomt E-boeken uit gaat lezen, ga ik zeker een E-reader aanschaffen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.