Logo-youngadults-site

Bower laat zich uit over City of Bones’ productie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

jamie_bowerNog niet zo lang geleden is bekend gemaakt dat Jamie Campbell Bower de rol van Jace Wayland gaat spelen in het eerste deel van de verfilming van The Mortals Instruments van Cassandra Clare. Mortal Instruments fans hebben lang op Bower gewacht om zich uit te laten over de verfilming van City of Bones, het eerste deel in de serie.

Op SciFi werd de volgende vraag aan Bower gesteld: What can you tell us about playing Jace Wayland in the forthcoming adaptation of The Mortal Instruments?

“We’re looking to start shooting in January. What I can say is that I’m incredibly lucky to play this part, and for them to cast a Brit in this role is a bold call. I feel like I owe a lot to the people who are fans of the books, so at the moment I’m knuckling down and trying to get my head around who this guy is.”

Mogelijk wordt er vanaf januari gestart met filmen. Sinds de bekendmaking wie de rol van Jace op zich neemt is er geen casting nieuws geweest. Dit moet zeker gezien worden als een goed teken, want de studio neemt deze film en de series serieus en doet niets overhaast. Ook al kan het soms voor fans frustrerend zijn om te wachten op nieuws, bedenk dan dat – volgens een Engels gezegde – “all good things come to those who wait.

Voor nu kun je Jamie Campbell Bower volgen op zijn persoonlijke twitter account @JamieBower. Wellicht dat hij eenzelfde twitter account aanmaakt zoals zijn co-star Lily Collins: @LilyAsClaryFray.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Bower laat zich uit over City of Bones’ productie

  1. ik heb jace iets blonder in mijn hoofd, maar een beetje haarverf doet wonderen en hij mag ook wel even naar de sportschool. ik ben heeeeel benieuwd naar de verfilming!!

  2. Ja dat ben ik met je eens, vind hem niet super…
    Maar misschien speelt hij de rol wel heel goed, afwachten!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Vinden jullie Jamie goed gecast voor de rol van Jace? Ik weet het zo net nog niet, want volgens mij is Jamie niet zo lang en ik had Jace echt in gedachten als een lange brede blonde hunk 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.