Logo-youngadults-site

Publiceer je eigen boek op Manuscripta

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

manuscriptaRuim een miljoen mensen in Nederland hebben de wens een boek te schrijven en er staan heel wat teksten op computers of usb-sticks. Wie zijn manuscript zondag 4 september meeneemt naar Manuscripta kan het laten uitgeven als paperback en/of e-book en krijgt via het Centraal Boekhuis een gratis exemplaar thuisgestuurd. Manuscripta is de jaarlijkse opening van het boekenseizoen en vindt plaats op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 september op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.

Publiceer je boek
Het publiceren van je eigen boek kan via de nieuwe publicatieplatformen van de boekhandels Paagman, Plantage Benissimo en Plantage Vermeer. Het boek is na publicatie verkoopbaar via alle boekwinkels van Nederland. Op www.mijnbestseller.nl/manuscripta staat precies beschreven hoe manuscripten kunnen worden aangeleverd. Voor alle aspirant-schrijvers die nog niet zover zijn dat ze hun boek kunnen laten uitgeven, zijn er op Manuscripta diverse workshops, waaronder ‘korte verhalen schrijven’.

Meer Manuscripta
Voor de zaterdagavond zijn Tessa de Loo en Laurent Binet, auteur van de bestseller HhhH, aan het programma toegevoegd. Op zondag zijn, naast de eerder naar buiten gebrachte namen, onder anderen ook Saskia Noort, Jan Siebelink, Dick Bruna, Nico Dijkshoorn, Frits Bolkestein en Connie Palmen van de partij. Voor het eerst heeft Manuscripta verschillende buitenpodia, met onder anderen Dennis Gaens, Krijn Peter Hesselink en Ellen Deckwitz. In de one minute filmpjes van Why I Love This Book kan iedereen zijn liefde voor dat éne boek kwijt. Kijk voor het hele programma op www.manuscripta.nl

Ben jij van plan om je boek hier uit te geven of wil je toch liever bij een uitgeverij zitten?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Publiceer je eigen boek op Manuscripta

  1. Juh. Ik schrijf wel, maar heb op het moment geen boek af ofzo. Maar dit is zeker voor 18+ ofzo?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.