Logo-youngadults-site

Manuscripta – De feestelijke opening van het boekenseizoen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

manuscriptaSinds 2007 is Manuscripta de feestelijke opening van het boekenseizoen. Manuscripta 2011 vindt plaats op zaterdagavond 3, zondag 4 en maandag 5 september op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam, waar meer dan honderd Nederlandse uitgevers de nieuwe titels van het komende seizoen presenteren. Ook dit jaar kun je in het eerste weekend van september genieten van boekpresentaties, podiumoptredens, interviews met bekende en debuterende auteurs, signeersessies, exclusieve previews van boekverfilmingen en bijzondere buitenacts.

Zaterdag en zondag publieksdag
Manuscripta start op zaterdagavond. Geen beursvloer, maar wel al grote namen op verschillende podia. Op zowel zaterdagavond als op zondag is Manuscripta behalve voor het boekenvak en de media ook geopend voor het publiek. Lezers vieren hét boekenfeest te midden van hun favoriete auteurs.

Maandag vakdag
Op maandag is Manuscripta alleen toegankelijk voor het boekenvak en de media. Vakprofessionals ontmoeten elkaar en doen inspiratie op voor het komende seizoen.

Young adults stand
Op Manuscripta is er ook een speciale young adults stand waar boektrailers worden gepresenteerd. Ook kun je hier informatie vinden over dit genre. Ikzelf zal hier ook bij aanwezig zijn, dus het zou leuk zijn om bezoekers van young-adults.nl te ontmoeten.

De kaartverkoop is reeds van start gegaan. Voor meer informatie en het bestellen van tickets kun je naar www.manuscripta.nl

Ga jij naar Manuscripta? Laat hieronder een reactie achter. Als je een geregistreerd gebruiker bent van young-adults.nl kun je anderen ook laten weten dat je komt via ‘Evenementen‘.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.