Logo-youngadults-site

3 zussen, 1 auto

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

3_zussen_1_autoTitel: 3 zussen, 1 auto
Auteur: Maureen Johnson

ISBN: 9789021048635

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De zussen Palmer (14), May (16) en Brooks (18) hebben een leven net als andere tieners. Een belangrijke plek in het gezin is weggelegd voor hun vader, die gek is op honkbal, zijn vrouw en zijn auto, een Pontiac Firebird uit 1967.Maar alles verandert als hij in deze auto overlijdt aan een hartaanval. Sinds die fatale dag, een jaar geleden, staat de Firebird onaangeroerd in de garage en is het leven van de drie zussen ingrijpend veranderd.Terwijl Brooks zich iedere avond in het uitgaansleven stort en Palmer zich nog fanatieker toelegt op haar vaders favoriete sport honkbal, probeert May haar rijbewijs te halen.
Wanneer May eindelijk slaagt voor haar rijbewijs, met dank aan de toch wel erg leuke Pete, besluiten de zussen een moeilijke periode af te sluiten met een tocht in hun vaders Firebird. Het wordt een fantastische en gedenkwaardige tocht voor de drie zussen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “3 zussen, 1 auto

  1. dit is een echt leuk boek om te lezen in de vakantie.!!

  2. Klinkt goed!
    Die zet ik op mijn altijd groeiende lijst 😛

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.