Logo-youngadults-site

De weg

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

De_wegTitel: De weg
Auteur: Siobhan Dowd

ISBN: 9789047517320

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Het enige waar Holly Hogan geluk uit haalt, zijn de herinneringen aan haar moeder. Ze haat haar leven en haar pleeggezin. Alles verandert wanneer ze een pruik vindt. Met de blonde, glanzende lokken voelt ze zich een ander mens. Ze is nu Solace: een stoer meisje met een sexy loopje en een grote mond, dat gewoon wegloopt als iets haar niet bevalt. Een meisje dat op zoek gaat naar haar moeder in Ierland.

Ik richtte mijn hoofd op en staarde in de spiegel. Het leek of de kamer donkerder werd. Buiten was de regen overgegaan in sneeuw. Het haar van de pruik en mijn eigen dunne bruine haar zaten langs de randen door elkaar heen. Ik was half Holly Hogan en half een of andere gek die ik niet kende. Kalm blijven, meid, zei ik tegen mezelf. Doe normaal. Met bonzend hart stopte ik de donkere lokjes weg. Daarna borstelde ik de fantastische asblonde haren naar voren, en weer naar achteren, met een rechte scheiding. Toen ik klaar was, legde ik de borstel neer en haalde diep adem. Ik deed het lampje bij het bed aan, zodat de schaduwen verdreven werden naar de hoeken van de kamer. Toen keek ik weer in de spiegel. Daar was ze. Het nieuwe meisje.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.