De boekenkast van… Kelsey

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

boekenkast_kelseyDe eerste boekenkast is al binnen. Kelsey bijt het spits af en geeft ons een kijkje in haar huidige boekenkast. Ze vertelt dat het niet haar droomboekenkast is, want die is een heel stuk groter, staat tegen de wand aan en is van donker hout. Maar dat is volgens haar niet het belangrijkste, want ze heeft nog een behoorlijke lijst met leuke boeken die ze heel graag zou willen hebben: complete series van alles wat ze leuk vindt, gewoon omdat het mooi staat. Oftewel een boekenkast in Kelsey-stijl. Lees hieronder het interview met Kelsey.

Hoe zou jij de inhoud van je boekenkast omschrijven?
De inhoud van mijn boekenkast bestaat uitsluitend uit topboeken, stuk voor stuk.

Welk genre lees jij het allerliefst?
Ik lees het allerliefst Young-Adults. Ik houd van mysterie, romantiek en spanning

Wat is je favoriete boek?
Mijn favoriete boek, pfff, das een lastige. Maar dan moet ik toch zeggen Schaduwkus van Richelle Mead. Of IJskoud. Eigenlijk vullen ze elkaar aan. Stuk voor stuk goed, samen nog beter, haha.

Welk boek heb jij het vaakst herlezen?
Ik heb Robijnrood nu twee keer gelezen, dat is het meeste denk ik. Ik ga pas boeken opnieuw lezen als ik echt niks anders in de kast heb, en dat komt zelden voor.

Welk boek is een echte miskoop geweest?
Ik heb geen miskopen. Ik weet van mijzelf welke boeken ik leuk vind en als ik de achterkant lees van een boek dan weet ik meteen of het leuk genoeg is om te kopen. Soms doe ik ook wel gokjes maar die zijn eigenlijk nooit een miskoop geweest.

Welk boek of serie is een absolute aanrader?
Dan moet ik toch weer Academicus Vampyrus zeggen. Of de Hongerspelen trilogie. Of de Edelstenentrilogie. Of My Chemical Garden Trilogie (die ik trouwens ook echt heel goed vond).

Welk boek is je het meest bijgebleven?
Ik denk dat de Hongerspelen mij het best is bijgebleven. Niet alleen omdat ik die pas een week geleden heb gelezen (erg he), maar ook omdat het zo bloedstollend spannend is dat ik er gewoon zelf nerveus van werd.

Lees jij liever een serie of een boek dat op zichzelf staat?
Ik lees liever series, ook te zien in mijn kast, aangezien volgens mij bijna alle boeken deel uitmaken van een serie.

Koop jij je boeken of leen jij het van de bibliotheek?
Vroeger leende ik heel veel boeken, lekker goedkoop maar toch niet fijn. De kick van een nieuw boek waarmee je mag doen wat je wilt is toch wel heel wat anders. Ook is het heel leuk om gewoon je eigen kast te hebben met alle boeken die je leuk vindt.

Als jij zelf een boek mocht schrijven, waar zou dat dan over gaan?
Schrijven doe ik sowieso heel graag, dus misschien zit het er wel in een keer een boek te schrijven. Zelf zou ik dan het liefst een boek schrijven met alles erin wat ik leuk vind. De verboden liefde vind ik toch wel een van de leukste aspecten van een boek, maar dan wel met een flinke dosis spanning en mysterie.

Je kunt Kelsey vinden onder haar gebruikersnaam Kelsey_208. Wil jij ook je boekenkast laten zien? Lees hier verder.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb jij de allerleukste Reading Journal al besteld? Deze meer dan 200+ pagina tellende journal heeft toffe invullijstjes en challenges en een strakke boekrecensie pagina’s om je beoordelingen bij te houden. 

De journal is in onze Spring is in the air journal box verkrijgbaar, maar je kunt de journal ook los bestellen.

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

9 gedachten over “De boekenkast van… Kelsey

 1. Is het boek waar zijt gij, schildpad wat? Hij staat op mijn boekenlijst maar ik weet niet of het wat is. Verder wil ik graag academicus vampyrus en the vampire diaries lezen, zijn die leuk?

 2. haha inmiddels heb ik twilight en harry potter er niet eens meer in staan. ik heb minstens twee keer zoveel boeken 😛 Helemaal niet up-to-date 😛

 3. Super leuk om te zien wat voor boeken iemand in de kast heeft staan. Heb ook een aantal boeken zelf, maar heb ook weer ideeën voor nieuwe boeken gekregen. Hopelijk volgen er nog meer

 4. herken een paar boeken ook in mijn kast

 5. Linksboven: van links naar rechts: Waar zijt gij schildpad, eerste drie delen van de bruidenkwartet van Nora Roberts, date met de dood, verwelken en de eerste drie delen van academicus vampyrus 🙂

 6. Leuke boeken!
  Welke boeken zijn die links boven, volgens mij een serie…?

 7. echt allemaal leuke boeken. ik heb ze bijna allemaal. echt super leuk. ik wil zelf eigenlijk al deze boeken weer gaan lezen maar dat kan niet doordat ze in een verhuisdoos zitten. dat is echt balen. maar ja het zijn echt de beste boeken die jij in je kast hebt.

 8. He dat ben ik! 😀

 9. Hey, wat leuk om de boekenkast van Kelsey eens te mogen bewonderen! Hij staat al wel erg vol maar hopelijk passen daar in de toekomst nog heel veel boeken bij!

  Liefs,

  Myrthe
  Blossom Books

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.