Logo-youngadults-site

Preview Plaag

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

gone_plaagOok deze week heb ik weer een nieuwe preview voor jullie. Jullie kennen vast al de bloedstollende serie Gone van Michael Grant, en zo niet… dan kom je er nu mee in aanraking. Het vierde deel verschijnt 15 september, maar omdat dat pas over een maand is, kunnen jullie hier alvast de eerste twee hoofdstukken lezen.

Het verhaal
Perdido Beach is al maanden door een ondoordringbare koepel afgesloten van de buitenwereld. Alle volwassenen en kinderen van ouder dan vijftien zijn verdwenen. Er dreigt een tekort aan drinkwater en Sam gaat buiten de stad op zoek naar water. Ondertussen breekt er een angstaanjagende griep uit en duiken er dodelijke insecten op. Dan stuurt de Duisternis nog een plaag: een leger van reusachtige kakkerlakken onder leiding van de duivelse Drake, met het doel iedereen in Perdido Beach uit te roeien.
Langzamerhand wordt duidelijk dat maar één figuur de plaag kan stoppen: kleine Pete, het autistische broertje van Astrid, maar hij is doodziek. Als het insectenleger steeds dichterbij komt, staat Astrid voor een onmogelijke keuze.

Lees hier de preview van Gone – Plaag van Michael Grant. Wat vind je ervan? Geef hieronder je mening!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Preview Plaag

  1. Ik ben benieuwd, hoewel ik het verhaal steeds minder vind worden wil ik dit deel wel hebben.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.