Logo-youngadults-site

Rapper 50 Cent schrijft young adult over pesten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

50_centDe rapper gelooft dat hij zijn ervaringen uit zijn gewelddadige jeugd kan gebruiken om anderen te helpen. De hip-hop artiest Curtis ‘50 Cent’ Jackson pakt pen en papier bij de hand om een semi-autobiografische verhaal te schrijven, genaamd Playground. Het verhaal gaat over een 13-jarige pestkop die gedwongen wordt de gevolgen van zijn daden onder ogen te zien en moet leren hoe hij verlossing en vergeving kan verdienen.

De Rapper vertelt dat hij wil onderzoeken hoe een kind een pestkop wordt, gezien vanuit het perspectief van de pestkop. Hij zal het weten. 50 Cent is niet alleen berucht om zijn turbulente jeugd, maar ook om zijn uitspattingen tegenover zijn medeartiesten. Het meest bekend is zijn discussie met zijn populaire rivalen Ja Rule en Fat Joe.

De Hollywood bad-boy hoopt dat zijn boek ‘slechte’ jongeren zal inspireren om hun leven om te gooien en het juiste pad te vinden. De zanger zei dat hij enthousiast is over het feit dat de gebeurtenissen uit zijn eigen leven nu gebruikt kunnen worden om anderen in dezelfde situatie te helpen. “This book would have been very helpful for me growing up and now that I have a teenage son, it is my goal that this will have a positive influence on all teenagers.”

Het boek staat gepland voor januari 2012.

Denk jij dat 50 Cent een goed rolmodel is voor een boek als dit? Laat hieronder een reactie achter.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.