Logo-youngadults-site

Hoofdrol voor Ben Barnes in The Seventh Son

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

ben_barnesBen Barnes heeft de hoofdrol bemachtigd in The Seventh Son en zal tegenover Jeff Bridges komen te staan. Barnes is bekend van The Chronicles of Narnia films; Prince Caspian en The Voyage of the Dawn Treader, ook is hij bekend van Easy Virtue en de geweldige boekverfilming Dorian Gray, naar het boek van Oscar Wilde.

Veel acteurs hebben auditie gedaan voor de Warner Bros’ young adult boekverfilming van het eerste deel in de Wardstone Chronicles van Joseph Delaney. Maar The Chronicles of Narnia ster Ben Barnes heeft uiteindelijk de rol gekregen van leerling demonjager Tom, een jonge boerenknecht die ontdekt dat hij bovennatuurlijke wezens kan zien. Jeff Bridges speelt Meester Gregory, de man die Tom zijn krachten leert gebruiken. Julianne Moore is Moeder Malkin, een duivelse heks, en de Zweedse actrice Alicia Vikander speelt haar dochter Alice.

De film zal geregisseerd worden door de Mongoolse regisseur Sergey Bodrov en Charles Leavitt (Blood Diamond) schrijft het script. De release datum staat momenteel gepland voor 2013.

Het wordt vast een geweldige boekverfilming en ik ben heel blij dat Ben Barnes de hoofdrol heeft 🙂 want zeg nou zelf, hij spettert toch echt wel van het scherm af!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Hoofdrol voor Ben Barnes in The Seventh Son

  1. De boeken zijn trouwens al in het Nederlands te verkrijgen onder de naam “De Geestenjager”. Ik zal ze nog op de site zetten!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.