Logo-youngadults-site

Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

boeken_voor_vakantieDe zomer is begonnen. Het is mooi weer, het is warm en ik ben vrolijk. Niet dat ik normaal gesproken niet vrolijk ben, maar nu ben ik extra vrolijk. Ik ga eindelijk weer eens op vakantie. Vorig jaar ben ik helaas niet geweest, omdat ik toen mijn gloednieuwe appartement aan het verbouwen was. Al mijn spaargeld ging daarnaartoe, maar nu is er een jaar voorbij. Ik geniet van mijn huis, maar ik zal het voor twee hele lange weken absoluut niet gaan missen. Ik ga het avontuur tegemoet, want ik ga samen met twee vrienden een roadtrip maken.

Het was eerst ons plan om door Frankrijk en Italië te trekken, maar we hebben besloten dat we alleen Italië nemen. We kwamen erachter dat Frankrijk best prijzig is, en gezien ons low budget moesten we een van de twee laten vallen. De keuze was gemakkelijk: Italië heeft naar mijn mening veel beter eten. Pizza & pasta, wat wil je nog meer?

Maar goed, nu ik over een aantal dagen wegga. Neem ik natuurlijk wel wat boeken mee! Aangezien er geen computer in de buurt is, en ik me waarschijnlijk dood ga vervelen in de zon – als er iets is wat ik niet kan, is het urenlang stilliggen met mijn ogen dicht – heb ik alle tijd om te lezen. De keus is gevallen op De klauwen van het woud van Carrie Ryan. Ik heb hiervan al een aantal bladzijden gelezen en ik zat meteen in het verhaal, maar ik wilde dit boek bewaren voor als ik het in een keer kon uitlezen. Daarnaast een nieuwe roman van Ann Brashares. Je kent deze auteur vast wel van de Spijkerbroeken-serie. Nu heeft zij een verhaal geschreven over onsterfelijke zielen. herinner mij wil ik dan ook ontzettend graag lezen.  Dan een boek waarover ik veel positieve reacties heb gehoord. Het boek moet ontzettend spannend zijn, dus ik ben zeer benieuwd wat ik van Het spel – De vallei van Krystyna Kuhn vind. Ook neem ik een verhaal over een toekomst mee waar de mensen in een dystopia leven: Matched van Ally Condie. Uiteraard kan ik natuurlijk niet weggaan zonder liefdesverhalen: Een liefdesverhaal met mijn dode beste vriendin in de hoofdrol van Emily Horner en Justine, summer of love van Chloë Rayban en het veelgeprezen Robijnrood van Kerstin Gier die bovenaan mijn lijstje staat.

Ik heb geen idee of het me lukt om alle boeken uit te lezen, maar ik zal in ieder geval een eind komen. Aangezien ik met twee mannen op vakantie ga, en alles simpel en direct is, heb ik vast zeeën van tijd om te lezen.

Nou ik ga genieten. Jullie ook? En welke boeken nemen jullie mee? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Fijne vakantie lezers van young-adults.nl!

Greetz, Xx Natasja

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

20 gedachten over “Ik ga op vakantie en ik neem mee…

 1. @ Ilse, haha ja ik ben allang weer terug 🙂 Maar het was erg leuk! Heb genoten! Ik heb overigens vier boeken uitgelezen. Namelijk:
  De klauwen van het woud van Carrie Ryan.
  Het spel – De vallei van Krystyna Kuhn
  Justine, summer of love van Chloë Rayban
  Robijnrood van Kerstin Gier

  Ik ben nu bezig in herinner mij van Ann Brashares. De beautiful creatures serie heb ik niet gelezen. Spring maar achterop van Sarah Dessen ligt nog op de te lezen stapel. Lijkt mij ook een mooi verhaal.

 2. Oh, ik zie dat je hier niet kunt editen maar ik merk nu pas op dat dit bericht al van juni is. Denk dus dat je allang terug bent van vakantie? xD Hoe was het?!

 3. Zozo, dat klinkt nogal als een waslijst! Ik had zelf zes boeken op vakantie, waarvan ik er 3,5 heb uitgelezen (in 8 dagen). Ik weet niet hoe lang jij weggaat, maar mijn boeken waren anders dan die van jou. In Italië ben ik nog nooit geweest. Wel in Frankrijk, maar ik zit niet echt in over het prijsverschil ofzo aangezien ik lekker teer(de) op de zak van mijn ouders, eheheheh. De boeken die ik meenam, waren De Geboorte Van Een Moordenaar van Darren Shan, Spring Maar Achterop van Sarah Dessen (echt een aanbeveler trouwens voor zij die ‘m nog niet hebben gelezen!), Bezwering van Kelley Armstrong, Uitverkorene van P.C. Cast en Kristin Cast. (In dat laatste boek ben ik nu nog bezig en ben pakweg op de helft.) Dat zijn de boeken die ik uit heb gekregen. De twee boeken waar ik nog niet in ben begonnen, zijn Beautiful Darkness (het vervolg op Beautiful Creatures, ik weet de Nederlandse namen even niet) door Kami Garcia en Margareth Stohl en Schaduwland van Alysson Noëll. Buiten die twee boeken heb ik er nog wel meer liggen op de plek in mijn boekenkast waar alle boeken van de ’things2read’stapel. Maar dat zijn er nog wel een stuk of zes die ik niet uit het blote hoofd zou weten op te noemen. De bovenstaande boeken kwamen bij mij bovenaan. =3 Veel plezier op vakantie, though!

 4. Ik ben wel jaloers ik ga zelf niet op vakantie 😛 maar in ieder geval fijne vakantie, en ook voor ieder ander vfijne vakantie. Ik denk dat ik maar lekker thuis boeken ga lezen want ik heb verder toch niks te doen ieder ander gaat toch op vakantie

 5. Iedereen een heel fijne vakantie! Ik ga zelf maar een weekje weg, maar voor de tijd dat ik thuis zit heb ik nog wel een paar boeken liggen. Ik ga sowieso Robijnrood, Wicked Lovely, Ink Exchange en Allerzielen lezen. Ik heb ook al een boel boeken op een lijstje staan die ik maar bij een Engelse site moet bestellen…
  En heel erg bedankt voor Allerzielen, ik was het allemaal eerlijk gezegd alweer vergeten toen de postbode opeens met een pakketje langskwam! 🙂

 6. Natasja een hele fijne vakantie maar niet vergeten met al die boeken om ook te genieten van de zon en Italië. Zo geweldig mooi daar, ik moet nog ruim een maand wachten voor ik naar Italië ga dus niet al het ijs opeten hoor 😉 Gezien het nog zo lang duurt weet ik dus ook nog niet welke boeken meegaan.
  @dancing moonlight, heerlijk naar Noorwegen, ook een geweldig land, alvast veel plezier
  En de rest van de lezers natuurlijk ook alvast een hele fijne vakantie !!

 7. @ admin Jaaaaaaah Stad van Beenderen is super! (Of in mijn geval dan City of Bones) Vanochtend uitgelezen en uiteraard gaat het vervolg (City of Ashes) mee op vakantie!
  @ Kelsey Ja, om die reden neem ik bepaalde boeken ook niet mee, omdat ik dan de kans loop dat ze beschadigen. Zo is Breaking Dawn eens tijdens een huttentocht verregent en is het hele boek twee keer zo dik geworden! Maar goed het boek heeft dan wel zijn herinneringen. Dus Angst van de Wijze (van Patrick Rothfuss) moest dan maar thuisblijven. Ik kon het alleen niet laten om iets van Charlaine Harris in de tas te stoppen….Dan maar zuinig zijn!

  Iedereen een topvakantie gewenst met veel plezier en prachtige boeken!;-)

 8. ik weet zeker dat je vast genoeg tijd hebt om alle boeken uit te lezen 😛
  ik neem wat romans mee van Nora Roberts omdat ik niet veel ruimte in mijn koffer heb en ik niet wil dat mijn goede boeken beschadigen :blush: in mijn handbagage neem ik wel date met de dood mee van Charlaine Harris, waar ik dan heel voorzichtig mee doe 🙂
  en ook nog even dit: ik wens jou en alle users van de site een heerlijke vakantie, die hopelijk heel erg lang mag duren 🙂

 9. Heel erg bedankt! 🙂

 10. Ik wens iedereen een hele fijne vakantie.
  Ik heb mijn vakantie al gehad en heb t alleen gered om de power trilogy te lezen.
  Heb straks wel nog 3 weekjes, maar we gaan nergens heen.
  Dus veel leesvervoer voor mij in die tijd. Weet nog niet precies welke allemaal.

 11. @Djeanine, dank je wel! En dat ga ik zeker doen, denk dat als ik terug ben ook wat plaats op mijn profiel 🙂 Nou, het is hier ook mooi weer, dus opzich ook wel een vakantie gevoel. Veel leesplezier met al die boeken straks.

 12. @xberber, dank je wel 🙂 jij ook fijne vakantie! Leuke boeken neem je mee! Ben benieuwd hoe die zijn. Heb Joel ook nog thuis liggen.

 13. @Dancing-moonlight, ohhh ja idd! Ik ben een keer in Rome geweest. Echt zooo lekker ijs 😀 Goed dat je het zegt! Ik heb verder even geen aanraders, behalve Stad van Beenderen. Ben blij dat ik straks weer lekker veel kan lezen 🙂
  En jij ook een fijne vakantie in Noorwegen! Het schijnt echt super mooi te zijn daar 😀

 14. @Amma,
  Dank je wel! 🙂 Gaat idd zeker lukken. Ik heb de boeken zelf niet gelezen, maar ik denk dat Saint Tropez van Melissa de la Cruz wel een echt zomerboek is, en dan heb je ook nog de zomertrilogie van Jenny Han. Van die laatste is alleen het eerste deel er, deel 2 komt eind deze maand uit 🙂

 15. Deze vakantie op m’n lijstje:
  – Staal van Silvia Avallone
  – De eenzaamheid van de priemgetallen van Paolo Giordano
  – De vallei – Krystyna Kuhn
  – Renaissance – Oliver Bowden 🙂

  @ Amma: Saint-Tropez – Melissa de la Cruz; Een zomer om nooit te vergeten – Amanda Howells; De zomer waarin alles veranderde – Jenny Han; de boeken van Maureen Johnson, Jodi Lynn Anderson en Chloë Rayban,…

 16. Leuke boeken Natasja!!
  Wij zelf gaan niet op vakantie helaas, dus ik heb veel boeken gereserveerd en ik hoop dat ik ze snel mag ophalen bij de bieb.
  Superveel plezier op je vakantie!! en ook foto’s maken he?!!!!!

 17. Veel plezier op vakantie! 🙂 Het Spel is echt een heel mooi boek, en de anderen wil ik zeker ook nog lezen. Je zal je echt niet vervelen in de vakantie. Ik neem sws Joël van Carry Slee mee, en Saint Tropez van Melissa de la Cruz, de rest zie ik dan nog wel

 18. Hele goede vakantie toegewenst 😀 & veel leesplezier, maar dat gaat vast wel lukken!

  (Ik vroeg me trouwens af, weet jij misschien een leuk boek voor in de zomervakantie wat je ook daadwerkelijk het zomergevoel geeft in plaats van al die vampieren enzo 🙂 )

 19. Vergeet het ijs niet! italie is super, heb vorig jaar een trektocht door italie gemaakt, was onvergetelijk! vooral rome en siena zijn erg mooi!! ga as zaterdag voor twee weken naar Noorwegen, erg veel zin in! Ben er alleen nog niet uit welke boeken ik meeneem! weet iig wel dat ik altijd veel te veel boeken meeneem en anderen me daarop vaak raar aankijken (en dat zit je net met mensen die niet van lezen houden, hier op de site natuurlijk onvoorstelbaar!) Twijfel sowieso tussen boek van Alyson noel (blue moon, shadowland ev) Passion (Lauren Kate), club dead ev (charlaine harris), Matched (ally condy) summoning/reckoning/awakening (kelley armstrong), de van krystyna kuhn……HELP! iemand nog aanraders?

  Robijnrood is idd super!

 20. gaaf zeg! robijnrood is een heel mooi boek dus die ga je zeker ook heel mooi vinden

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.