Logo-youngadults-site

Ontmoet de cast van The Hunger Games

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

The Hunger Games heeft eindelijk zijn cast compleet. Alle grote rollen zijn vergeven. Lenny Kravitz, bekend als zanger, heeft zelfs een rol bemachtigd om een van de belangrijke personages te mogen spelen. Nu hij bij de cast zit, ben ik heel benieuwd hoe deze young adults-serie van Suzanne Collins naar het witte doek wordt vertaald. Ik kan in ieder geval niet wachten tot volgend jaar.

In het filmpje hieronder komen alle acteurs en actrices voorbij die een van de geweldige rollen gaan spelen. Ben jij het met deze cast eens? Of vind je dat ze voor sommige een betere acteur of actrice hadden kunnen casten?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Ontmoet de cast van The Hunger Games

  1. tja ik weet niet of die cast goed bij het boek past want ik heb het boek nog niet gelezen *schaam*
    maar in ieder geval zien die mannen er erg goed uit 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.