Logo-youngadults-site

Juni – maand van het spannende boek

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

angst_spanningHet is juni, de maand van het spannende boek. Dat betekent dat je bij aankoop van een spannend boek een geschenk ontvangt. Dit jaar is het geschenkboek geschreven door het Italiaanse schrijversduo Monaldi & Sorti. Het schrijversechtpaar heeft zich gespecialiseerd in literaire historische thrillers gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen en bestaande historische personages. Het thema van Juni – Maand van het Spannende Boek gaat over historische misdaadverhalen. Het motto luidt Galg en rad – misdaad door de eeuwen heen. Thema en auteurs sluiten hierdoor naadloos bij elkaar aan.

Heb jij het spannende geschenkboek al in huis gehaald en welk boek heb je hiervoor aangeschaft? Als je graag het geschenkboek wilt en niet weet welke spannende boeken er zijn. Kijk dan op de site even onder young adults – thriller. Hier staan heel veel spannende ya’s, zoals John Grisham’s tweede deel in zijn ya-serie over Theo Boones: De ontvoering. Of wat dacht je van de serie De vallei van Krystyna Kuhn? Het eerste deel, Het spel, is nu verkrijgbaar en schijnt echt een heel goed boek te zijn. Ik heb het nog niet gelezen, maar ik wil het boek mee op vakantie nemen en dan lekker in de zon gaan lezen. Verder zijn er nog veel meer spannende young adults. Kijk even rond op de site en lees de reacties. Je kunt vast wel iets vinden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Juni – maand van het spannende boek

  1. Dat is een goed idee! Het Spel van Krystyna Kuhn meenemen op vakantie! Ga volgende maand en ik heb over t boek zeer veel goeds gehoord…..

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.