Logo-youngadults-site

Something Borrowed

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er draait weer een heel leuke boekverfilming in de bioscoop, namelijk Something Borrowed naar de gelijknamige bestseller van Emily Giffin. Het is een romantische komedie over kiezen tussen vriendschap en liefde. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, John Krasinski en Colin Egglesfield.

Het verhaal

Met haar dertigste verjaardag in het vooruitzicht realiseert Rachel zich steeds vaker dat zij, in tegenstelling to haar andere vrienden, weer alleen naar huis toe gaat na een avondje uit. Dit verandert echter na afloop van het verjaardagsfeest wat haar beste vriendin Darcy organiseert: Rachel belandt in een dronken bui in bed met Dex, haar oude studiegenoot én… Darcy’s huidige verloofde.

Bekijk hieronder de filmtrailer. De film draait momenteel in de bioscoop. Ik wil er zeker heen! Jullie ook?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Something Borrowed

  1. Lijkt me echt een leuke film. Ga gelijk kijken of die hier in de bios
    draait.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.