Logo-youngadults-site

Breaking Dawn in twee delen op het witte doek

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het is officieel; Breaking Dawn – het vierde deel in de Twilight saga van Stephenie Meyer – zal in twee delen in de bioscoop verschijnen.  Het eerste deel van Breaking Dawn staat gepland voor 19 november 2011, zegt distributeur Summit Entertainment.

Er is nog geen release datum voor deel twee.

Het is ergens ook wel logisch, want het vierde deel is onwijs dik – Breaking Dawn telt meer dan 700 pagina’s. Natuurlijk hadden ze er ook wel een film van kunnen maken, maar zie het zo… je kunt straks extra lang genieten van Edward Cullen en Jacob Black.

Het is helaas nog wel ruim een jaar wachten. Straks maar eerst even genieten van Eclipse! Deze film draait 30 juni in de bioscoop.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.