Logo-youngadults-site

Disney heeft filmoptie Fallen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De rechten van het nieuwe boek Fallen van schrijfster Lauren Kate zijn verkocht aan Disney.

Het boek gaat over het 17-jarige Lucinda die verliefd raakt op een jongen uit haar klas. Hij lijkt echter onbereikbaar als blijkt dat Daniel een gevallen engel is en al eeuwen strijd tegen het kwaad. Het heeft er alle schijn van dat Disney hiermee een eigen Twilight Saga heeft gevonden?

Het boek is vorige maand op de Amerikaanse markt verschenen. De schrijfster Lauren Kate heeft de afspraak gemaakt met uitgever Delacorte Books for Young Readers dat er nog drie vervolgen worden uitgebracht. Mark Ciardi en Gordon Gray van Mayhem Productions zijn aangesteld als producenten.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.