Logo-youngadults-site

Dutch Venture Publishing organiseert YA fantasy event

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ook de komende tijd vinden er weer heel wat boekevenementen plaats. We lichten er vandaag graag één uit! Op 11 mei organiseert Dutch Venture Publishing een YA fantasy event.

Wat is er te doen?

Op dit evenementen zullen heel wat auteurs van Dutch Venture Publishing aanwezig zijn. Zij hebben alvast bevestigd: Lysander Mazee, Ruby Coene, B.B. Salem, Suzanne Martin en Britt Zwijnenberg. Zij worden geïnterviewd en zullen signeren, er zullen workshops plaatsvinden en je kan er ook bookish merch scoren. DVP voorziet ook de nodige snacks en drankjes die volledig binnen het thema zullen passen. Dit wil je niet missen! Hou de sociale media kanalen van de uitgeverij in de gaten om op de hoogte te blijven van alle aankondigingen.

Praktisch

Het evenement vindt plaats in de oude bibliotheek van Kanaleneiland in Utrecht, ook wel beter bekend als ‘Huis van Vrede’. Het evenement start om 14u30 en het einde is voorzien rond 17u. Een ticket kan je bestellen via de website van Dutch Venture Publishing voor 10 euro.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.