Logo-youngadults-site

Young Adult boekevenementen in maart 2024

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Zin om mede-boekenliefhebbers te ontmoeten? In maart staan er heel wat boekevenementen op de planning in zowel België als Nederland. Naar welk event ga jij?

8 maart – Boektok Event Goes

Op 8 maart vindt in Bibliotheek Oosterschelde en Boekhandel De Koperen Tuin het Booktok Event Goes plaats van 19u tot 22u. Daarbij zullen heel wat Nederlandstalige auteurs, BookTokkers en shops aanwezig zijn. Je kan er die avond ook workshops en paneldiscussies volgen. Ook ga je met een goedgevulde goodiebag naar huis. Tickets zijn te koop aan 10 euro via deze website. Alle aankondigen van wie er aanwezig zal zijn, zijn te vinden op hun Instagrampagina.

13 maart – YALFU Book Talk

De Amerikaanse schrijfster Karen McManus ontmoeten? Dat kan! Op 13 maart komt ze naar Utrecht. Ze wordt geïnterviewd door Samya Hafsaoui, die ook de vaste host is van YALFU dat jaarlijks plaatsvindt. Een ticket kan je aanschaffen aan €12,50 via de website van ILFU.

14 maart – Karen M. McManus bij YA Underground

Woon je in België en ben je fan van Karen McManus? Goed nieuws: een dag na haar bezoek in Utrecht komt ze naar de Standaard Boekhandel Leuven De Somerplein. Daar zal ze geïnterviewd worden door Yasmine van den Meersch. Je kan er gratis bij zijn, reserveer hier je ticket.

22 maart – YAltiVIBES met Rachel Lynn Solomon

Een maand na de uitgave van de Nederlanstalige editie van Business Or Pleasure komt schrijfster Rachel Lynn Solomon op vrijdagavond 22 maart naar Boekhandel Van Piere. Het evenement is gratis, maar je meld je best wel even hier aan.

30 maart – YA day Gent

Net als vorig jaar vindt ook dit jaar een editie plaats van de YA day in bibliotheek De Krook Gent! Op zaterdag 30 maart is het zo ver, van 10 tot 17u. Al heel wat auteurs hebben hun komst bevestigd, zoals Kathleen Glasgow, Hanne Eerdekens en Lauren Dedroog. Aanmelden doe je op de website van Standaard Boekhandel. De eerste 500 aanmelders krijgen een goodiebag.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.