Logo-youngadults-site

Recensie: Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
als ik je morgen weer zie

Het verhaal


Clark is een jongen die in een timeloop vast komt te zitten. Hij heeft geen idee waarom, maar hij weet wel dat elke dag hetzelfde is. Tot hij op dag 310 naar school gaat en er een nieuwe jongen bij hem in de klas komt. Hij besluit dat dit een teken is en gaat antwoorden zoeken bij deze jongen.

Personages


Het verhaal gaat over Clark. Er verstrijken niet veel dagen tijdens het verhaal, maar het is wel duidelijk dat er een verandering in hem plaats vindt. Zijn personage is goed uitgewerkt en de personages om hem heen ook. Dat vond ik erg goed gedaan. Iedereen had een eigen verhaal.

Thema’s


Thema’s in dit verhaal zijn Clarks mentale staat en liefde. Hij gaat door een moeilijke periode en nu moet hij dezelfde dag nog eens steeds opnieuw beleven ook. Hij komt steeds meer over zichzelf te weten en over waar hij naar op zoek is. Dat vond ik erg mooi om te lezen.

Schrijfstijl


Het verhaal is erg goed geschreven. Het leest heel makkelijk, maar voelde niet simpel aan. Ik wilde steeds doorlezen en had het boek ook (voor mijn gevoel veel te) snel uit.

Conclusie


Ik vond het echt een geweldig boek. Het concept over een tijdslus vind ik sowieso al interessant, maar in dit geval was er echt goed overna gedacht. Alles leek te kloppen. Daarnaast vond ik de ontwikkeling van Clark heel leuk en ik vond het ook erg leuk om over de liefde die Clark vond te lezen. Het was een belangrijk onderwerp, maar het voelde niet alsof het hele boek alleen maar daarover ging. Ik wil nog meer boeken zoals deze lezen en ik denk dat dit mijn favoriete boek van dit jaar is. Ik geef het 5 sterren.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.