Logo-youngadults-site

De Moon YA contest is terug!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

In 2018 won Rima Orie de Moon YA contest met haar boek De Zwendelprins. Pamela Sharon ging naar huis met de tweede prijs en zag ook haar debuut gepubliceerd worden bij uitgeverij Moon Young Adult. Wil jij hen in de voetsporen treden? Dan is er goed nieuws: er komt namelijk een nieuwe editie van de Moon YA contest. Deze keer is die specifiek gericht op fantasy YA boeken.

Praktisch

Schreef je een (deel van) een fantasy Young Adult (of ben je nog volop aan het schrijven)? Dan kan je de eerste 8.000 tot 10.000 woorden en een synopsis opsturen naar schrijfwedstrijd@uitgeverijmoon.nl voor 3 maart 2024. In de loop van 2024 wordt dan de longlist en shortlist bekendgemaakt. Degene die de wedstrijd wint zal zijn droom in vervulling zien gaan: een publicatie bij een uitgeverij. De tweede prijs is een uitgebreid feedbackrapport en de derde prijs een boekenpakket.

De jury

In de jury zullen eerst en vooral auteurs Rima Orie en Pamela Sharon zitten die de vorige editie de eerste twee plaatsen veroverden. Daarnaast zal ook de redactie van uitgeverij Moon en studenten van de master Redacteur/editor in de jury zitten.

Wil je meer weten? Lees er alles over op de website van Overamstel Uitgevers.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.