Logo-youngadults-site

Win 1x Dromen in rood van Jen Minkman

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Op 1 december is het nieuwste boek van Jen Minkman verschenen bij uitgeverij Dutch Venture Publishing! Eerder verscheen van haar al onder andere Het laatste licht, Koning van het Sintelwoud, De roep van de raaf en Het licht van Lorelei.

Over Dromen in rood

‘Ik ontmoette iemand die me een nieuwe wereld liet zien. Raven toonde me de schoonheid in die wereld. Hij bracht me naar wouden vol leven, muziek en wonderen. We bezochten rijken gevuld met glinsterend goud. In feite bood hij me de kans mijn dromen in het echt te beleven. Het moet wel als het mooiste sprookje op Aarde klinken. Dat is het alleen niet. Dit is het begin van een verhaal vol licht dat de duisternis opzocht. En het speelt zich niet af op Aarde, maar op Mars.’

Marise vlucht met haar familie weg van de onbewoonbaar verklaarde Aarde om zich op Mars te vestigen. Daar zullen zij, haar zusje en haar vader de rest van hun leven onder een koepel moeten slijten, terwijl de mensheid hard aan het werk zal gaan om Mars geschikt voor menselijk leven te maken. Maar is Mars werkelijk zo doods en verlaten als haar is verteld? Marise komt al snel tot de ontdekking dat er meer achter de schermen speelt dan zij en haar vrienden konden vermoeden. Een SF-fantasyverhaal dat je aan het denken zet.

Hoe maak je kans?

Je maakt kans door:

  • @youngadultsnl en @dutchventurepublishing te volgen op Instagram
  • Ons bericht te liken
  • Te reageren op het bericht en één iemand te taggen

Deelnemen is mogelijk tot 30 december. De winnaar wordt bekendgemaakt in de nieuwsbrief van volgende maand!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.