Logo-youngadults-site

The Summer I Turned Pretty nu te zien

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vorig jaar kwam The Summer I Turned Pretty seizoen één uit op Amazon Prime. Dit seizoen is toen massaal bekeken en nu is seizoen twee te zien! Op dit moment staan alleen de eerste drie afleveringen online, maar elke week zal er een aflevering toegevoegd worden.

Waar ging seizoen één over?

In seizoen één van The Summer I Turned Pretty zien we hoe Belly naar het vakantiehuisje gaat waar ze elke zomer verblijft. Ze ziet de broers Conrad en Jeremiah weer en dit jaar zien ze elkaar met nieuwe ogen. Opeens is Belly interessant geworden voor ze. Maar wie vindt Belly eigenlijk leuk? Is het Conrad, de jongen die ze al heel lang leuk vindt, of is het toch Jeremiah, de jongen die ze als beste vriend ziet?

Trailer seizoen twee

Hoeveel afleveringen komen er?

Dit seizoen zal uit acht afleveringen bestaan. Seizoen één bestond uit zeven aflveringen, dus dit seizoen zullen we van net wat meer materiaal kunnen genieten.

Ik kan niet wachten om het te kijken! Gaan jullie het in één keer bekijken wanneer het erop staat, of elke week een aflevering?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.