Logo-youngadults-site

Recensie Unlikable van Lotte van den Noort

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Unlikable is een veelbelovend boek. Het was het eerste e-boek dat ik gelezen had, wat het extra speciaal maakt aangezien ik niet graag e-boeken lees. Dit boek was het waard om even over te schakelen naar een e-boek. Unlikable is een spannend boek, dat vanaf het eerste woord je meeneemt in het verhaal van Eleonora Prime en Junior R. 

De hoofdpersonages van Unlikable

Het verhaal gaat over Eleonora Prime. Ze woont, samen met haar broer Everett en haar vader, in Canterburry. Volgens Theodore Clifton, een goede vriend van vader Prime, moet het ouderlijkhuis in Canterburry gerenoveerd worden. Het gezin verhuist tijdelijk naar Kennigton om samen te wonen met Theodore Clifton en zijn zoon Felix, een jonge en knappe architect. Hij windt elke vrouw rond zijn vinger met zijn onweerstaanbare charmes. Vanaf het begin kunnen Eleonora en Felix elkaar niet uitstaan, maar ze krijgen het steeds voor elkaar om in de meest bizarre, romantische of noodsituaties terecht te komen. 

Het tweede hoofdpersonage is de beruchte Junior R. Hij maakt de straten van Londen onveilig door op een gruwelijke wijze jonge vrouwen te vermoorden. Hij creëert het middel unlikable, wanneer hij het middel toedient bij zijn slachtoffers worden ze ouder en verslaafd. Hierdoor komen ze altijd naar hem terug.   

Wanneer hij cafés onderzoekt voor een nieuw slachtoffer kruist zijn blik met die van Eleonora Prime. Vanaf dat moment maakt Junior R. een nieuw doel en Eleonora Prime heeft geen idee wat haar te wachten staat. 

Mijn standpunt van Unlikable

Ik vond het een super goed boek, vanaf het eerste woord werd ik meegenomen in het verhaal. Ik kon het boek niet wegleggen en binnen twee dagen was het uit. Dit is het eerste boek dat ik gelezen heb van de schrijfster Lotte van den Noort en ik ben meteen verkocht. 

Het boek is vlot geschreven en is heel spannend, waardoor je wilt weten hoe het verhaal eindigt. Ik vind het ook fijn dat het verhaal geschreven is in twee perspectieven, namelijk Eleonora en Junior R. Dit maakt het boek extra mysterieus en spannend. Je krijgt ook een kijk in de gedachten van Junior R. 

Het boek bevat niet alleen spanning, maar ook een vleugje romantiek wat het verhaal extra karakter geeft. 

Unlikable is een aanrader als je van spannend (thriller) boeken houdt. Ik kan niet wachten om de andere boeken van Lotte van den Noort te lezen. 

Ik geef Unlikable 4 sterren!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Saar

Saar

Dit is Saartje, maar haar vrienden/familie noemen haar Saar. Ze is 23 jaar oud. Ze spendeert haar vrije tijd door te lezen, bakken/koken, serie/films kijken en dingen doen met vrienden/familie. Op dit moment studeert ze sociaal readaptatiewetenschappen in Leuven. Het liefste leest ze graag boekenreeksen, haar favorieten zijn ‘The Hunger games’, ‘de Selectie’ en nog veel meer. Karen McManus, Suzanne Collins, Kiera Cass, Tahereh Mafi, … zijn haar favorieten schrijfsters, maar ze ontdekt graag nieuwe schrijvers/schrijfsters. Ze leest verschillende genres. Ze heeft geen specifieke keuze als de verhaallijn maar goed/spannend is. Ze vindt het heel spannend om te beginnen bij Young Adult. Ze kijkt er heel erg naar uit om voor hen te recenseren.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.