Logo-youngadults-site

Het vijfde deel van Heartstopper komt eraan

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er is alweer fijn boekennieuws! Nadat de Netflix-serie van Heartstopper onze harten veroverd heeft, kunnen we stilaan ook uitkijken naar nieuwe graphic novels in het Heartstopper-universum. Afgelopen week maakte Alice Oseman in een filmpje op Instagram de releasedatum van het vijfde deel in de graphic novel reeks bekend én kondigde ook alvast het zesde deel aan.

Deel vijf én zes op komst

Deel vijf zal verschijnen in november van dit jaar. Ook heel wat vertalingen zullen rond die oorspronkelijke releasedatum gepubliceerd worden. Zo kondigde Best of YA ook aan opnieuw de Nederlandstalige vertaling te voorzien. Alice Oseman lichtte ook alvast een tipje van de sluier over de inhoud. Zo staat de zomer in aantocht en heeft Charlie hard gewerkt aan zijn mentale gezondheid. Hij leert zichzelf steeds beter kennen en ontdekt steeds meer wat hij wilt in het leven. Nick daarentegen heeft het moeilijk met een keuze maken naar welke universiteit hij wilt gaan terwijl de tijd tikt om zijn keuze te maken.

Oorspronkelijk was het plan dat het vijfde boek ook meteen het laatste boek, maar daar komt dus verandering in. Tijdens het illustreren en schrijven merkte Oseman dat het verhaal beter verteld kon worden in twee volumes dan in één. Een verschijningsdatum voor het zesde deel is er voorlopig nog niet.

Kijk jij uit naar de nieuwe delen in de Heartstopper graphic novels serie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.