Logo-youngadults-site

Daisy Jones & the Six nu te zien

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Daisy Jones & the Six is vanaf gisteren te zien op Amazon Prime. De mini-serie is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Taylor Jenkins Reid. De serie bestaat uit 10 afleveringen, maar op het moment staan er pas 3 online en elke vrijdag komt er een nieuwe aflevering bij.

Waar gaat Daisy Jones & the Six over?

De serie volgt een rockband in de jaren zeventig tijdens hun opkomst in de muziekscene van LA. Ze worden een van de beroemdste bands ter wereld en er wordt onderzocht waarom deze groep uit elkaar is gegaan terwijl ze op het hoogtepunt van hun succes waren.

Trailer

Benieuwd geraakt? Kijk hier de trailer:

Inspiratie

Taylor Jenkins Reid laat weten dat ze deels geïnspireerd was geraakt door het kijken van optredens van Fleetwood Mac op televisie.

Ben je ook benieuwd naar de serie? Ga je wachten tot alle afleveringen online staan of elke week één aflevering kijken? Laat het ons weten in de reacties!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.