Logo-youngadults-site

Terugblik: So Many Pages – Halloween-box

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ik mocht van So Many Pages de Halloween-box ontvangen. Wow! Een speciale editie, naast de maandelijkse boxen, met hierin een Engelstalig boek en speciale bijpassende goodies. Ik werd heel blij van deze box!

Wat zat er allemaal in de Halloween-box van So Many Pages?

  • Een notitieblokje met rondom griezelige afbeeldingen
  • Een sleutelhanger van Chapter & Chill van een spookje (ZO CUTE)
  • Een magnetische boekenlegger van een heksenhoed
  • Een boekenlegger met snoepjes en de tekst ‘BOO’
  • Een brief van auteur Rachel
  • Chocolade om chocolademelk mee te maken
  • Het boek ‘Wild is the witch’ van Rachel Griffin
  • Een gesigneerde bookplate om in het boek te plakken
  • Halloween stickers van Chapter & Chill
  • Thank you-card met een leuke aanbieding

Wat vond ik van de So Many Pages Halloween-box?

Ik vond de Halloween-box een goed gevulde box! Het boek kende ik nog niet, maar de achterflap maakt mij wel nieuwsgierig. Ik vind het leuk dat voor een hardcover-editie gekozen is en de gesigneerde bookplate maakt het toch wel helemaal af! Ik ben heel blij met mijn editie van het boek.

De goodies pasten goed bij het boek en het thema van de box. Persoonlijk is mijn favoriete item de sleutelhanger van Chapter & Chill. Naast dat ik de afbeelding heel schattig vind, voelt de sleutelhanger stevig aan. Die gaat zeker aan mijn tas!

De box werd netjes op tijd geleverd en was keurig ingepakt. Het openmaken van je box voelt zo echt als het openen van een cadeautje!

Wil jij ook een keer een box van So Many Pages uitproberen?

Wil jij ook je eigen boekenbox van @somanypages aanschaffen? Bestellen is heel makkelijk! Via hun website kan je jezelf inschrijven en zo elke maand een box ontvangen met leuke goodies, ook kan je dit abonnement elk moment heel makkelijk opzeggen! Een paar keer per jaar zijn er ook losse boxen te bestellen, zoals deze Halloween-box. Als je deze besteld, sluit je geen abonnement af.

@youngadultsnl en @somanypages werken samen en hier hebben onze lezers natuurlijk voordeel bij! Als jij bij het afrekenen (in de winkelwagen) de coupon-code – youngadults – ingeeft, dan krijg je gratis verzending ter waarde van €5 op de eerste bestelling van een boekenbox. Echter, deze code is GEEN korting op de box zelf, alleen op de verzending.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Anina

Anina

Anina van As (23) houdt al haar hele leven van lezen en boeken. Hoewel ze geniet van een goede thriller en een liefdevolle roman, blijven YA-boeken altijd haar favoriet. Naast lezen vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn, te sporten, series en films te kijken en is het haar droom ooit een eigen boek te schrijven. In het dagelijks leven werkt Anina als kleuterleerkracht op een basisschool in de buurt van Rotterdam. Hoewel de kinderen in haar klas nog een beetje te klein zijn om zelf te kunnen lezen, vindt ze het geweldig om prentenboeken voor te lezen en de kinderen die het willen te leren lezen. Naast haar baan doet ze de master Educational Needs.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.