Logo-youngadults-site

So Many Pages box november: dromenland

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Wat een eer dat ik ditmaal de boekenbox van So Many Pages mocht recenseren. Toen ik thuis het pakketje op tafel zag staan was ik dan ook laaiend enthousiast. Ik kon niet wachten om hem samen met jullie te unboxen (zie de video op de socials van Youngadults).

Dan eerst maar even de inhoud van de boekenbox:
– Gesigneerd hardcover boek van auteur Jen Minkman (Dutch Venture publishing)
– Auteursbrief van Jen Minkman
– Totebag waar ”Dream Big” op staat
– Een grote boekenlegger waar wolken op staan
– Nog een boekenlegger en artprint van Blue Illusionart passend bij het boek
– Een pin in de vorm van een pauwenveer met tekst van Chapter and Chill
– Notitieboekje met pin
– Doosje thee van cleos.eu

Goed nu we weten wat er in de doos zat is het tijd voor de review!
Allereerst dank ik So Many Pages voor de box. Dit is natuurlijk een super leuke samenwerking op weer een heel ander niveau.

De goodies passen erg goed bij het thema van het boek: dromen, fantasie, duister en ontdekken. Alle spullen bevatten wel iets met het thema dromenland. Zelf ben ik het meest fan van de pin. Hij is heel uniek en is iets dat ik ook echt in het dagelijks leven kan gebruiken. Net als de totebag, thee, boekenleggers en notitieboekje. Wel vond ik twee boekenleggers ietwat overdreven. Dan had ik toch eerder voor een leuk stickervel of anders leuks gekozen. Aan de andere kant: boekenleggers kom je nooit te kort 😉
De rest van de items waren allemaal heel divers, maar toch erg bookish. Dat zijn dus bonuspunten!
Als enig kritiekpuntje vind ik het erg jammer dat er voornamelijk Nederlandse auteurs in Nederlandse boxen zitten (ik heb even de boxen van de afgelopen 4 maanden bekeken). Natuurlijk is het goed ook Nederlandse auteurs te promoten, maar daar mis ik toch echt de afwisseling in. Wat een box voor mij speciaal maakt is de handtekening en brief van de auteur. Hoe vet is het als er dan een internationale auteur in de box zit? Dan refereer ik even naar zo’n 5 jaar geleden toen boekenboxen ook helemaal in trek waren en ik zelf eens een box heb gehad waar David Arnold’s boek in zat!

Als je mij zou vragen of ik deze box zou aanschaffen dan is het antwoord zeker ja. Het is een box waar goede kwaliteit producten inzitten en waar met zorg over is nagedacht.

Wil jij ook je eigen boekenbox van @somanypages aanschaffen? Bestellen is heel makkelijk! Via hun website (https://somanypages.nl/)kan je jezelf inschrijven en zo elke maand een box ontvangen met leuke goodies, ook kan je dit abonnement elk moment heel makkelijk opzeggen!

@youngadultsnl en @somanypages werken samen en hier hebben onze lezers natuurlijk voordeel bij! Als jij bij het afrekenen (in de winkelwagen) de coupon-code – youngadults – ingeeft, dan krijg je gratis verzending ter waarde van €5 op de eerste bestelling van een boekenbox. Echter, deze code is GEEN korting op de box zelf, alleen op de verzending.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Jennifer Schoolenberg

Jennifer Schoolenberg

Jennifer was een tijdje actief op YouTube en Bookstagram onder de naam Booksbybookss, maar wegens haar studie en drukke leven staat dat momenteel op non-actief. De liefde voor boeken is echter nooit weggeweest, en ze wil graag haar mening over boeken geven middels recensies op Young Adults. Zo kan zij toch nog een beetje actief zijn in het boekenvak en ervaring opdoen. Ze is erg enthousiast en kan niet wachten om een volgende recensie te schrijven!

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.