Logo-youngadults-site

The School for Good and Evil filmnieuws

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vorige maand schreef ik een artikel over de trailer van de Netflix-film: The School for Good and Evil en morgen is het eindelijk zo ver. De film komt online!

De film is gebaseerd op de populaire boekenserie: De school voor goed en kwaad uit 2013 van de auteur Soman Chainani. In hoeverre de film ook op de boeken gaat lijken is moeilijk te zeggen, maar de trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit.

Mocht je de trailer nog niet gezien hebben, dit is de synopsis die Netflix geeft voor de film:

De band tussen beste vriendinnen Sophie en Agatha wordt op de proef gesteld wanneer ze worden weggevoerd naar een magische school voor toekomstige sprookjeshelden en slechteriken.

Ik ben op dit moment bezig met het boek en zit er helemaal in, dus ik kan niet wachten tot ik de film kan zien! Heb jij het boek al gelezen, en kijk je ook zo uit naar de film?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.