Logo-youngadults-site

Inzendingen geopend voor de Donkere Dagen schrijfwedstrijd!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Rebel Books is op zoek naar aanstormend schrijftalent. Word jij hun nieuwe young adult-auteur?

Attentie, alle schrijvers in spe! Trek je volgekladde notitieboekjes maar uit de kast, want de Donkere Dagen schrijfwedstrijd is van start gegaan.

Nu de dagen steeds korter worden en windvlagen de straten teisteren, is het tijd voor spannende verhalen. Met een boek op schoot voor de verwarming of – als je een romanticus bent – een knisperend haarvuur. En dan samen met de hoofdpersoon dwalen door grimmige steegjes, over de krakende overloop van verlaten landhuizen. Op avonden wanneer het zo koud is dat je ademwolkjes achterlaat in de lucht. Wie of wat ligt daar op de loer?

De schrijfwedstrijd wordt georganiseerd door Rebel Books: een nieuwe uitgeverij voor Young Adult boeken, die ook de Lara Polaris serie van S. Christina heeft uitgegeven. Zij pakken het allemaal nét wat even anders aan dan de traditionele uitgeverijen. Een nadruk op Nederlands talent in plaats van vertaalde verhalen. Nieuwe namen in plaats van bekende mensen. Zo willen ze een frisse wind door het Nederlandse boekenlandschap laten waaien.

Stuur jouw verhaal voor 24 december naar hello@rebelbooks.nl en maak kans op dat felbegeerde kennismakingsgesprek met de uitgeverij. De voorwaarden? Het verhaal bevat minimaal 10.000 woorden en een titel, is afgerond en nog niet eerder gepubliceerd. Taal: Nederlands. Genre: fantasy, science-fiction, dystopian, thriller of avontuur.

In januari zal de winnaar bekend worden gemaakt. En wie weet? Misschien schrijven wij binnenkort wel een recensie over jouw boek.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Mei-yun Boswinkel

Mei-yun Boswinkel

Mei-yun Boswinkel (17) leest alles wat ze maar te pakken kan krijgen: van etiketten op pindakaaspotten tot tumblr fanfiction tot manga. Sinds kort beoefent ze zelf het schrijversvak aan kunstacademie ArtEZ in Arnhem.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.