Logo-youngadults-site

Bezoek deze Young Adult boekevenementen in oktober 2022

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Net zoals vorige maand zetten we ook de evenementen van oktober 2022 in de kijker! Naar welk Young Adult boekevenement ga jij?

1 oktober -Mad BookTok Event 2.0 – Rotterdam – uitverkocht

Mad BookTok Event 2.0

Na het succes van de eerste editie van het Mad BookTok Event komt er nu ook een tweede editie aan op 1 oktober van 19u tot 22u. Je krijgt exlusieve toegang tot Boekhandel Donner na de openingsuren, 10% korting op Engelse boeken en je kan Nederlandse auteurs en uitgeverijen ontmoeten. Daarnaast kan je ook bookish merch scoren en is er een selfiewall. Ook BoekTokkers Daansbooks en Mireilleisreading zullen erbij zijn! Het evenement is helaas al uitverkocht.

2 oktober – Yalfu 2022 – Utrecht

YALFU 2022 - TivoliVredenburg

Ook Yalfu vindt opnieuw plaats! Samya Hafsaoui interviewt er heel wat auteurs, zowel van eigen bodem als enkele internationale auteurs. Zo zijn onder andere Zoulfa Katouh (haar debuut Zolang de citroenbomen bloeien verschijnt in oktober), Mackenzi Lee (bekend van de Montague-serie), Laura Kneidl (Raak me. Niet), Rani de Vadder (Toxine), Stefan Raatgever (De jongen die van de klif sprong en zacht terechtkwam) en Nadine Swagerman (De andere kant van geluk) van de partij. Tickets kosten €25: daarvoor krijg je toegang tot het evenement én een goedgevulde goodiebag met YA-boeken. Hier kan je een ticket kopen voor het festival.

21 oktober – #BookTok event – Middelburg

Ook boekhandel Drukkerij Middelburg organiseert een BookTok-event! Op deze avond kan je workshops volgen, BookTokkers en auteurs ontmoeten én een goodiebag én kortingen scoren. Hou de sociale media van de boekhandel zeker in de gaten. Tickets voor dit evenement kosten 5 euro en kan je hier aanschaffen!

29 oktober – Young Adult Leesclub Event – Alkmaar

Afbeelding van YALE: Young Adult Leesclub Event Alkmaar

Ook in Alkmaar wordt er een evenement georganiseerd! Je kan je boeken laten signeren door Chinouk Thijssen, Astrid Boonstoppel en Valentijn Ringelberg, workshops van auteurs volgen, meedoen aan de bingo én je gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis! Tickets kan je kopen voor €11,20 via deze website.

29 oktober – BookTok evenement – Gent-Zuid

In Standaard Boekhandel Gent-Zuid kan je op 29 oktober terecht voor een fijne avond rond boeken van 17u30 tot 19u30. Daarbij zullen @ohrslslybookmarks en @gwenscreativecorner aanwezig zijn, je kan deelnemen aan een leuke giveaway en er zijn natuurlijk heel veel boeken.

30 oktober – BookTok event – Antwerpen

Uitgeverij Hamley Books organiseert in samenwerking met Behoud De Begeerte en Creatief schrijven jong een YA booktok event. Het evenement vindt plaats in de Volkstraat van 11 tot 6 uur. Het is onderdeel van de opening van de boekenmaand. Je kan Chinouk Thijssen, Emmelie Arents en Bjorn van den Eynde ontmoeten, alsook BookTokkers @loonieslibrary en @debibvanbo. Daarnaast ga je naar huis met een goedgevulde goodiebag en kan je allerlei boekgerelateerde goodies kopen.

Dit artikel is niet gesponsord. Staat jouw evenement er (nog) niet bij? Laat het weten via liana@young-adults.nl en we voegen het evenement graag toe aan dit of een toekomstig artikel.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.