Logo-youngadults-site

V.E. Schwab komt naar België

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Deze week kwam uitgeverij Boekerij met goed nieuws: V.E. Schwab komt namelijk naar België! Eerder maakten ze al bekend dat de schrijfster aanwezig zou zijn op het Best of Fantasy evenement op 17 september. Dat evenement werd binnen de twee uur uitverkocht. Nu is er ook goed nieuws voor de Belgische fans van de schrijfster: op 18 september komt ze naar de Minardschouwburg in Gent.

De boeken van V.E. Schwab

V. E. Schwab is een Amerikaanse schrijfster die al heel wat boeken op haar naam heeft staan. Zo verscheen onder andere de Shades of Magic serie die vertaald werd door Boekerij. Van het eerste deel verschijnt binnenkort een heruitgave in limited edition. Ook haar in 2020 verschenen standalone Het ontzichtbare leven van Addie LaRue werd een hit. Zo stond het boek maar liefst 37 weken lang in de New York Times bestseller lijst. In Nederland is het boek ook genomineerd voor de prijs voor het Beste Boek voor Jongeren. Het boek wordt daarnaast ook verfilmd. Dit jaar kwam ze daarnaast met een nieuw boek: Gallant.

Praktisch

De tickets voor het evenemnt zullen vijftien euro bedragen en te koop zijn vanaf 2 augustus op de website van de Minardschouwburg. Snel zijn is dus de boodschap, aangezien het evenement in Nederland in een mum van tijd werd uitverkocht. In die ticketprijs zit ook een leuke attentie en de kans bestaat dat je op het podium een vraag mag stellen aan V.E. Schwab.

Bron: https://www.instagram.com/p/CgL7USwo6sg/

Foto: Jenna Maurice

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.