Logo-youngadults-site

Unboxing Young-Adults boekenbox: Reading Journal

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Een boekenbox is een magische box gevuld met boek- en thema gerelateerde goodies en een (nieuw verschenen) boek. De soort boxen, prijzen en voorwaarden verschillen per bedrijf. Er komt in ieder geval steeds meer keuze! Ik laat je iedere maand een boekenbox van een ander merk zien, zodat je zelf kunt kijken welke box bij jou past. Deze maand laat ik je kennismaken met de seizoensbox van onszelf, Young Adults. 

Wat is Young-Adults?

Young-Adults is een platform voor (precies) Young Adults. Naast alles over boeken, films en series heeft de site ook een shop (Chapter & Chill) en komt er iedere maand een seizoensbox (boekenbox) uit. 

Hoe werkt de seizoensbox van Young-Adults?

Iedere kwartaal komt er een seizoensbox uit. Soms heeft deze box een bepaald thema met hierin een leesboek, deze maand bevatte de box een reading journal. Dit was vooraf al aangegeven, de goodies waren echter nog even geheim.

Wat zat er in de boekenbox van Young-Adults?

Hoewel de reading journal al bekend was en ik de omslag ook al gezien had, was de journal aan de binnenkant nog een verrassing. Hij is echt heel dik met veel ruimte voor reviews. Naast reviews kun je echter nog veel meer in de journal kwijt, zoals releases, trackers en favorites. 

Naast de reading journal bevatte de box de volgende items:

  • Planner (voor boekgerelateerde zaken, maar ook dagelijkse bezigheden en to-do-lijstjes)
  • Pen (schrijft heerlijk!)
  • Blikje met thee
  • Lolly
  • Star Rating Stickers

En tot slot, mijn favoriete item: stickers van boekomslagen. Zo leuk! Er zit een heel vel met recent verschenen of zeer binnenkort verschijnende boekomslagen in de box. Te gebruiken in je reading journal, maar uiteraard ook ergens anders. Ik heb heel veel boeken die op het vel staan al gelezen of ik wil ze graag lezen, daarom is dit item mijn favoriet. De begeleidende brief belooft dat er binnenkort in de nieuwsbrief van Young-Adults wordt uitgelegd hoe je zelf stickers kunt maken. Schrijf je daar dus zeker even voor in!

De seizoensboxen kosten 35 euro exclusief verzendkosten. De box die ik hierboven  beschrijf is nog gewoon te koop, dus schaf snel jouw reading journal aan (https://chapterandchill.com/collections/frontpage)! In de shop zullen binnenkort nog veel meer leuke (bookish) items verschijnen. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Anina

Anina

Anina van As (23) houdt al haar hele leven van lezen en boeken. Hoewel ze geniet van een goede thriller en een liefdevolle roman, blijven YA-boeken altijd haar favoriet. Naast lezen vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn, te sporten, series en films te kijken en is het haar droom ooit een eigen boek te schrijven. In het dagelijks leven werkt Anina als kleuterleerkracht op een basisschool in de buurt van Rotterdam. Hoewel de kinderen in haar klas nog een beetje te klein zijn om zelf te kunnen lezen, vindt ze het geweldig om prentenboeken voor te lezen en de kinderen die het willen te leren lezen. Naast haar baan doet ze de master Educational Needs.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.